Декларації співробітників СБУ можна переглянути лише через їхніх родичів, адже працівники служби безпеки усе тримають під великим секретом.

Читайте також: "Кінець фільму": липова справа проти Тиводара зазнає краху

Голова УСБУ Волині – Юрій Фелонюк, орендує елітний будинок на який йому навряд чи вистачить заробітної платні. Дім знаходиться у селі Липини де будується луцький "бомонд", передає ТРК "Аверс".

Про це сало відомо з декларації, яку оприлюднила його дружина суддя столичного суду Діана Фелонюк.

У сімейства Фелонюків є квартира у Києві. Також Юрій Фелонюк володіє квартирою у Хмельницькій області. У 2015-16 роках у Луцьку він з дружиною та дітьми проживав у службовій квартирі, проте у 2017 році умови проживання головного СБУшника Волині значно покращилися, він орендує будинок більше ніж 200 квадратних метрів у селі Липини, у елітному житловому масиві.

Орендує у відомого забудовника Віктора Чорнухи. Будинки у цьому масиві коштують мільйони. Оренда також не з дешевих.

Читайте також: Що задекларувала очільниця волинських фіскалів

Для прикладу оренда будинку на 140 квадратів коштує $650 в місяць. За словами мешканців села це середня ціна, але без комунальних послуг, які у опалювальний період сягають ще $250.

За скільки орендує будинок Юрій Фелонюк у декларації не вказано.

Заробітна платня вказана у декларації складає понад 320 тисяч гривень на рік, а це майже 27 тис. гривень на місяць.

Попри те, що майже усю заробітну плату він мав би витрачати на утримання будинку, бо дружина уже декілька років знаходиться у декреті. Фелонюк декларує ще $63000 готівки та 25000 гривень.

Детальніше у сюжеті: 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter