Коронавірусом інфікувався заступник голови Національної поліції – начальник поліції Києва Андрій Крищенко. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook, передає УНН.

Читайте також: Троє інфікованих та 70 з підозрою: конотопська знахарка перед смертю встигла розповсюдити коронавірус

"Епідемія підсилюється та поширюється. Так, сьогодні позитивний діагноз на коронавірус підтвердився у трьох поліцейських та одного курсанта... У тому числі діагноз COVID-19 сьогодні встановлений заступнику голови Національної поліції України – начальнику поліції Києва Андрію Крищенку", – повідомив Геращенко.

З його слів, стан здоров'я Крищенка є задовільним. Він продовжує виконувати свої обов'язки дистанційно.

"Поліцейські встановили коло осіб, які контактували протягом інкубаційного періоду із хворим. Усі вони проінформовані про потенційний ризик захворювання та знаходяться на самоізоляції. Приміщення столичного главку належним чином продезінфіковані. Між тим керівник столичної поліції та члени його родини протягом останнього місяця за кордоном не перебували", – додав заступник міністра.

Він також додав, що саме медики і правохоронці, як показує трагічний досвід Італії, найбільш часто стають жертвами ураження небезпечною інфекцією.

Читайте також: На "Ягодині" – масштабна черга: тисячі українців намагаються повернутися з Польщі додому (відео)

Заначимо, що в Україні станом на 27 березня офіційно виявили нову коронавірусну інфекцію у понад 200 осіб. За минулу добу захворіло 62 особи. Тому в цілому в нас уже 218 випадків, з них 5 – летальних.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook