Керівництво соціальної мережі Facebook, яку можуть оштрафувати приблизно на півтора мільярди доларів через атаки хакерів, ввело нові обмеження для користувачів під час обговорення питань, пов'язаних з "сексуальноюексплуатацією дорослих".

Читайте також: У WhatsApp з'явилася довгоочікувана функція

Як випливає з нових положень, опублікованих на сторінці "Норми співтовариства", відтепер соціальна мережа не допускає "публікацію контенту, який спонукає до статевих контактів між дорослими, сприяє їм чи був створений з метою організації і координації таких контактів", пише Сегодня.

Крім того, Facebook обмежила "використання виразів сексуального характеру, які в певних регіонах через особливості культури можуть розцінюватися як домагання і перешкоджати спілкуванню з друзями і співтовариством в цілому". При цьому в правилах вказується, що Facebook "розуміє важливість цієї проблеми і заохочує до її обговорення".

Відтепер в профілях Facebook заборонено публікувати, крім зйомок статевих актів, порнографії, еротичних танців або масажу також записи, що містять "запит, пошук або пропозицію статевого акту, сексуальних партнерів, чатів або листувань з сексуальним підтекстом, зображення оголеного тіла".

Читайте також: Telegram передаватиме дані користувачів російським спецслужбам

Заборона поширюється також і на тексти, які містять "неявне сексуальне домагання – згадка статевого акту поряд з одним або декількома видами висловлювань з еротичним підтекстом", включно з "сексуально-провокаційним сленгом", "натяками з сексуальним підтекстом", "контентом, що може явно зображати статевий акт","пропозиціями або проханнями про участь в іншій діяльності для дорослих" і багато іншого.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter