Мешканці Волинської області та Луцька обурені ставленням водіїв маршрутних таксі. Велика кількість людей повідомляє про випадки, коли керманич маршрутки не підбирає неугодних йому пасажирів на зупинках з невідомих причин. Жертвами "фейс-контролю" водіїв стали чимало волинян.

Читайте також: "Возять як картоплю", – лучани висловилися про підвищення вартості проїзду в маршрутках до 7 гривень

Виявилось, що така поведінка "маршрутників" зустрічається як в Луцьку, так і в міжміських автобусах.

"Пост роздратування. Водії маршруток номер 251 (та що із Підгаєць), ви трохи тойво (все-таки надіюсь, що не всі)? Стою на Дубнівській, їде 251, махаю рукою – мол зупинись. Водій навіть не пробував тормозити, щоб зупинитись. І ви, перевізники, ще хочете проїзд по 7???" – обурюється у групі в Facebook Natali Veremchuk

Читайте також: Водій луцької маршрутки вигнав дитину через надірвану купюру

"Сьогодня зранку стояла з дитиною на руках в Жабці на зупинці і зупиняла автобус, щоб доїхати в Ківерці, а бидло не зупинилось. Вибачте за цей вислів, але інакше його неназвеш, людина без душі за кермом", – пише Наташа Лукашук у групі соцмережі, додавши фото.

У коментарях волиняни також розповіли, що неодноразово водії ігнорували їхні прохання зупинитись на зупинках.

Валентина Карбовська: "Ви не одинокі, в п'ятницю 5.10.18 в 17:25 на зупинці "Старий ринок" маршрутка 12 не проїхала, а пролетіла, не зупинившись, тому що я одна її зупиняла!!!"

Читайте також: У Луцьких маршрутках працюватимуть контролери

Людмила Занічковська: "Вчора жінка з маленькою дитиною зупиняла 24 маршрутку на кінцевій. Махала рукою, а він перед носом повернувся і поїхав".

Наталя Наталя: "Ми з сестрою вчора стояли біля ДОСААФУ, чекали 9а. Вона і так рідко їздить, а тут під'їзжає оте мурло, дивиться тобі в очі, ми його зупиняємо, а воно тупо проїзжає далі!!! На зупинці його зупиняло троє чоловік!!! Це що? Ігнор?Придуркуватість водіїв? Чи їм пасажири не потрібні??? Я в шоці!"

Лілія Щербачук: "В мене дитина щодня їздить з Жабки в школу. Ситуація така ж – одні стають, інші – ні".

Татьяна Ковальчук: "Маршрутки обганяють одна одну, як на раллі, пасажири їм десь – 5 гривень!!! А ще скоро, можливо, і 7. У мене таке враження, що всі водії маршруток ненавидять людей!"

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter