Вранці у вівторок, 23 червня, на трасі Київ-Чоп біля села Чучмани Буського району сталася ДТП за участі мікроавтобуса Mercedes Vito та легковика Renault. Унаслідок аварії загинули двоє людей – пасажири мікроавтобуса.

Читайте також: На Волині два велосипедисти опинилися під колесами авто

Як повідомили в поліції Львівщини, ДТП сталася близько 7:50 на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Чучмани Буського району Львівської області.

Попередньо відомо, що водій мікроавтобуса Mercedes Vito – 31-річний мешканець Золочева, здійснюючи розворот, не надав перевагу в русі легковику Renault, яким керував 56-річний місцевий мешканець, внаслідок чого сталося зіткнення.

На місці аварії загинули двоє пасажирів автомобіля Mercedes – мешканці Золочівського району, віком 34 та 28 років. Водій мікроавтобуса та ще один пасажир госпіталізовані в реанімацію. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій автомобіля Renault, його діагноз уточнюється.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Винуватцю аварії загрожує позбавленням волі від п'яти до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: У Луцьку – аварія за участі двох автомобілів, рух ускладнений (фото)

Поліцейські вирішують питання про застримання водія Mercedes та обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook