Службовий Prius наїхав на жінку з дитиною на пішохідному переході.

Читайте також: Смертельна аварія забрала життя однієї особи, ще 3 – у лікарні (моторошні фото)

Аварія сталася у п'ятницю, 26 липня, о 20.35 на перехресті проспектів Маршала Жукова та Героїв Сталінграду, повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції в Харківській області. 

Попередньо встановлено, що автомобіль "Toyota Prius" рухався проспектом Героїв Сталінграду. Здійснюючи поворот в напрямку проспекту Петра Григоренка на пішоходному переході автомобіль здійснив наїзд на жінку. Поруч з 59-річною громадянкою йшов 3-річний хлопчик.

Внаслідок ДТП жінку та дитину шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом садини колін у громадянки та пошкодження м'яких тканин у хлопчика. По вказаному факту ініційовано службове розслідування.

Відео наїзду опубліковано у соцмережах. 

Однак як повідомляється в одній із груп  Facebook, що справу хочуть "спустити на тормоза". Заяву від матері дитини приймати не хочуть як і "ховають" поліцейського, який сидів за кермом автомобіля. 

 

Читайте також: Відома українська волонтерка потрапила у страшну ДТП (фото)

Мама потрепілого хлопчика записала відео, в якому повідомила перебіг тих страшних подій та наголосила, що не закликає до самосуду, але хоче, щоб винуватець трагедії поніс покарання за свій вчинок. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook