Гарячу воду з котелень ДКП «Луцьктепло» вже подали у помешкання лучан, які користуються централізованим водопостачанням. Однак деякі котельні не запустилися.

Читайте також: В Україні тариф на опалення може подорожчати на 40%

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови, пише ІА Волинські новини.

Зокрема, директору «Луцьктепла» Іванові Скорупському на початку засідання вручили почесну грамоту міського голови. Вітаючи, міський голова Ігор Поліщук поцікавився, чи таки подали сьогодні гарячу воду в оселі лучан, як передбачалрся. У відповідь Іван Скорупський запевнив, що гаряче водопостачання відновили.

Читайте також: В будинках лучан від завтра буде гаряча вода

Згодом директорка департаменту Центр надання адміністративних послуг Лариса Карп’як повідомила, що на гарячу лінію «15-80» у травні надійшло 1894 звернень. З них 204 стосувалися відсутності гарячої води. Наразі воду вже подали, однак деякі котельні перебувають на профілактиці до 28 червня. Йдеться про котельні за адресами: Ковельська, 68б, Чернишевського, 114, Кравчука, 11 б. На вулиці Будівельників,11 встановлюють ІТП. Крім того, на вулиці Кравчука, 5,7,9 – аварійна ситуація, там порив труби, тож мають бути проведені ремонтні роботи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook