Річка Луга, що протікає на Волині, знаходиться у жахливому стані. Нещодавно там знайшли пакети з рештками тварин. Санепідемслужба проігнорувала повідомлення поліцейських, які виїхали на виклик.

Читайте також: Авто патрульних влетіло у річку під час погоні за мопедом на Київщині

У такому сміттєзвалищі жодна бактерія не втримається, пише Володимир Медіа.

Місток геть поламався, а з нього стрибають діти. Сама водойма заросла так, що жоден човен не пропливе. А минулого року там сплав влаштовували. До того усього ще й гілляки впали у воду.

Новоутворені джерела, що були виявлені на березі, засипали піском. Фахівців ніхто не викликав, щоб з’ясувати їх походження. Та коли це й справді джерела з питною водою, які б можна було облаштувати, щоб відпочиваючі мали можливість втамувати спрагу? На жаль, тепер ніхто не дізнається. Хіба чекати, коли знову почнуть бити з-під землі. Ось тоді потрібно  щось робити, і не чекати, поки влада зверне увагу на них.

Читайте також: Де не можна купатись: перелік небезпечних пляжів Волині

"На пляжі відпочиває багато людей, серед яких як діти, так і дорослі. А ось поплавати можна хіба що ходячи ногами по дну.  Річка обміліла, на це впливають і погодні умови. Але вона й заросла, і стала вужчою. Ще кілька років,  і зникне, як зникла Риловиця, на березі якої любили відпочивати місцеві мешканці. Насправді, якщо вдуматись, це – жахливо. Бо ми нічого не залишаємо своїм нащадкам. Місто поступово перетворюється на депресійне", – пише видання.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter