Бізнес нелегального продажу алкоголю депутата Луцької міської ради Петра Нестерука продовжує процвітати, незважаючи на матеріали журналістських розслідувань Тараса Середича, зацікавленість фіскалів та прокуратури. Чому ж вагомі докази і викриття схем незаконної роботи алкокартелю досі не стали приводом для знищення тіньової імперії Нестерука? 

Читайте також: Як працює алкокартель керівника луцької "Солідарності" Петра Нестерука

Як виявилось, горе-бізнесмена і депутата Петра Нестерука перед компетентними органами захищає голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. Про це "Під прицілом" стало відомо з власних джерел наближених до губернатора. За наполегливим проханням губернатора справі алкокартеля Нестерука не дають хід волинські податківці. Володимир Гунчик звертається до очільниці головного управління Державної фіскальної служби України у Волинській області Світлани Савчук з проханням не вести активну діяльність у питанні нелегального бізнеса Нестерука.

Читайте також: У Волинській облраді підняли питання роботи алкокартелю депутата Луцької міськради

Відзначимо, що Володимир Гунчик і Петро Нестерук є представниками БПП "Солідарність". Депутат відчуває велику протекцію від голови ОДА і усіх необхідних органів та продовжує торгувати дешевим сурогатом, який нерідко призводить до смертельних випадків.

Нагадаємо, раніше Тарас Середич викрив схему нелегальної торгівлі алкоголем фірми Петра Нестерука ТОВ "Полісся-Трейд". Депутат зі своїм куратором Наталією Єлової заробляє мільйони, торгуючи "ліваком". Його підприємство працює у Волинській і Рівненській областях, розповсюджуючи оптом та в роздріб дешеву та необліковану горілку по "другій формі".

В Україні 40% смертей чоловіків та 22% жінок працездатного віку (від 20 до 64 років) є наслідком вживання алкоголю. Це офіційна статистика, про яку повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я з посиланням на дослідження психічного здоров'я населення проведена експертами Світового банку. В Україні налічується до 1 мільйона людей, які страждають від алкогольної залежності. І поки сотні українців труяться контрафактною продукцією ЗАТ "Люботинський завод Продтоварів" м. Харків "Пшенична", ТОВ "Концерн "Біг-М" м. Полтава "Club vodka", Петро Нестерук прикриваючить своїм депутатством, продовжує набивати свої кишені.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter