На Волині п'яний молодик зґвалтував неповнолітню дівчину, На швидкості врізався в бетонну плиту: на Волині загинув 18-річний водій, Чоловік шантажував неповнолітніх волинянок в інтернеті, вимагаючи порно (фото) – такими були головні новини Волині у понеділок, 14 червня.

Читайте також: Де на Волині виявили заражених кліщів

На швидкості врізався в бетонну плиту: на Волині загинув 18-річний водій

Учора ввечері, 13 червня, близько 19-ї години сталася дорожньо-транспортна пригода на автодорозі «Ковель–Ратне».

Біля дорожньої техніки, яка робить капітальний ремонт міжнародної траси М-19, розбився легковий автомобіль марки «Volkswagen Passat B5», котрий рухався в сторону Ратного. Водій не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну плиту.

На місці аварії працювали поліцейські та медики.

Офіційна інформація наразі відсутня, за неофіційною – 18-річний водій легковика із Ратного відвозив дівчину на навчання у місто Ковель, на зворотньому шляху, потрапивши у ДТП, загинув на місці.

Чоловік шантажував неповнолітніх волинянок в інтернеті, вимагаючи порно (фото)

Чоловік у соціальних мережах розбещував неповнолітніх дітей.

Під час листування фігурант здійснював інтелектуальне розбещення малолітніх осіб, спонукав та вимагав створення порнографічного контенту за їх участю. Зловмисник шантажував неповнолітніх, окрім цього, він надсилав фото своїх статевих органів та відеозаписи порнографічного характеру, завантажені з Мережі.

Працівники кіберполіції провели два санкціоновані обшуки за місцем проживання та місцем роботи зловмисника. Зокрема, у мобільному телефоні фігуранта виявлено листування з 10-ма неповнолітніми дівчатами.

Читайте також: Волинь отримала 14 нових автомобілів швидкої допомоги

На Волині п'яний молодик зґвалтував неповнолітню дівчину

Суд обрав 22-річному жителю села Переспа Луцького району, підозрюваному у зґвалтуванні неповнолітньої запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство вважає, що увечері 8 червня нетверезий молодик зґвалтував 16-річну дівчину, – пише пресслужба обласної прокуратури.

Йому повідомили про підозру у вчиненні цього злочину й найближчих 60 днів він перебуватиме під вартою.

Зауважимо, що санкцією ч.3 ст. 152 КК України за зґвалтування неповнолітньої особи передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook