Жахлива ДТП сталася на виїзді з Києва на трасі Київ-Чоп 

Читайте також: Як швидко та якісно отримати водійське посвідчення у Луцьку

10 лютого  близько 09:00 водій автомобіля Ford Tranzit, на великій швидкості, не справившись з керуванням, протаранивавтомобіль Fiat Scudo.

Водій та пасажирка Fiata загинули на місці події. Ними виявилися лучани Борнік Олександр Петрович 1971 р.н. та Борнік Ірина Олександрівна 1999 р.н.

"Цілував та пестив": Луцькі таксисти затримали педофіла (відео)

Луцькі таксисти затримали чоловіка, який, сівши в авто служби таксі із підлітком, під час поїздки виявляв до останнього неоднозначні знаки уваги, пестив та цілував його. На відео, яке вдалося зняти на відеореєстратор, видно, що підліток перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Зі слів одного з таксистів, коли його колега, який підвозив чоловіка та підлітка, побачив, що відбуваються неприпустиму речі щодо малолітньої особи, то він викликав на підпомогу інших таксистів. Пояснив, що хотів із колегами затримати ймовірного педофіла до приїзду поліції та "трохи повчити розуму".

Читайте також: Ще одна волинська парафія повністю перейшла до ПЦУ 

На Волині вночі пограбували квартиру: винесли навіть медаль "За розбудову України" 

У ніч на 10-те лютого у Нововолинську пограбували квартиру. Злодії, скоріше за все, чекали моменту, коли мешканці підуть з дому.

"Винесли навіть медаль "За розбудову України", яку вручили в Кабінеті міністрів. Її навіть продати не можна… От робиш ти щось для міста, віриш у світле майбутнє, у те що все може бути краще… Витрачаєш сили, натхнення і час, щоб створювати можливості для молоді. Тільки ти виїждаєш з міста для проекту. В ту ж ніч квартиру просто грабують і виносять все нажите працею", – написав Павло Медина.

Лобове зіткнення легковиків у Луцьку: є потерпілі 

За попередньою інформацією аварія трапиласяблизько 18:30 поблизу шиномонтажу "Шина Сервіс". Як розповідають очевидці водій "Фольксвагена" пішов на обгін і допустив лобове зіткнення з зустрічним білим легковиком.

Внаслідок зіткнення двох авто, ще один легковик частково постраждав у аварії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook