У санаторію "Пролісок" новий керівник, У Луцьку відбулась акція протесту проти підняття цін на пальне (відео), Перебігала дорогу: на Волині легковик збив 10-річну дівчинку, На Волині з 9-ти метрового колодязя дістали дівчину та чоловіка, На Волині жінка замерзла до смерті – такими були головні новини Волині у четвер, 11 жовтня.

Читайте також: На трасі Луцьк-Львів перекинулася вантажівка з зерном

У Луцьку відбулась акція протесту проти підняття цін на пальне (відео)

Сьогодні, 11 жовтня, у Луцьку пройшла Всеукраїнська акція простесту проти підняття цін на пальне.

Активісти провели акцію протесту проти підняття цін на пальне, зокрема, частково блокуючи в'їзд на АЗС "WOG".

Активісти переконують, що за підняттям вартості пального, українців чекає стрибок цін на продукти харчування, будматеріали та інше.

Мета акції знизити вартість пального до рівня весни (15 травня 2018р), за рахунок зменшення розміру акцизу на пальне та прив’язки акцизу до гривні замість прив’язки до євро.

Перебігала дорогу: на Волині легковик збив 10-річну дівчинку

У середу, 10 жовтня, у Ковельському районі трапилась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждала 10-річна дівчинка.

Водій автомобіля Volkswagen Passat не вибрав безпечної швидкості та збив школярку, яка перебігала дорогу.

На Волині з 9-ти метрового колодязя дістали дівчину та чоловіка 

11 жовтня о 8:53 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у місті Рожище на вулиці Незалежності молода дівчина впала у колодязь глибиною близько 9 метрів.

Як з'ясувалося, допомогти дівчині дістатися з пастки вирішив перехожий, тож у колодязі глибиною 9 метрів їх стало двоє.

"Вже о 9:20 рятувальники повернулися у пожежну частину. Сама операція з рятування людей проведена досить швидко, а дівчину із сильним переохолодженням ми передали до рук медиків. – Розповів телефоном начальник 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Волинській області майор служби цивільного захисту Володимир Бордосюк. – Зараз наразі вона госпіталізована і знаходиться у медичному закладі".

Читайте також: У Луцьку чоловік, який обіцяв "вирішити" питання з суддями, отримав штраф

На Волині жінка замерзла до смерті

На Волині жінка замерзла до смерті. Трагедія сталася днями у селі Мирків Горохівського району.

Чоловік, який забив на сполох про неї у поліцію та лікарню, розповів, що його племінниця лежала на вулиці і у неї не відчутний пульс.

Родичі доставили небогу до себе додому.

Кажуть, ця 41-річна жінка, яка жила в Озерцях, не відмовлялася від зайвої чарки.

У санаторію "Пролісок" новий керівник

Волинському обласному комунальному санаторію матері і дитини "Пролісок" призначили нового виконувача обов’язків директора.

Водночас, майнова комісія прийняла рішення оголосити новий відкритий конкурс на посаду директора оздоровниці. До визначення переможця конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства комісія вирішила покласти виконання обов’язків його керівника на заступника директора санаторію "Пролісок" Леоніда Оксенчука.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter