Контрабандист бурштину очолив Волинську митницю; На "Ягодині" будуть черги через ремонтні роботи; На Волині авто збило 63-річного мотоцикліста; П'яний водій "євроблях" побив волинського поліцейського; На Волині жінку до смерті забили палицею − такими були головні новини Волині у середу, 11 липня.

Читайте також: В Україні зменшили держзамовлення у вузах майже на 10%

Контрабандист бурштину очолив Волинську митницю

Виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці ДФС став начальник управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Євген Шелігацький. 

У 2016 році він отримав догану через пропуск через кордон рекордної партії бурштину.

До цього Євген Шелігацький встиг попрацювати на Волинській митниці, згодом очолив управлінняпротидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Тернопільської митниці ДФС.

Проте не минуло й тижня, як в червні він повернувся на Волинь, але вже не в статусі виконувача обов’язків, а заступником начальника Волинської митниці.

Читайте також: У Дніпрі в одному із ресторанів вдарило 3-річну дитину струмом

На "Ягодині" будуть черги через ремонтні роботи

16–19 липня рух через "Ягодин" буде ускладнений.

Волинська митниця ДФС отримала листа Автомобільного митного відділу в Дорогуську Люблінської митно-податкової служби.

Згідно з інформацією польських колег, 16–19 липня 2018 року будуть проводитись планові ремонтні роботи асфальтованих поверхонь на території пункту пропуску Дорогуськ. Ремонт, зокрема, включатиме фрезерування і покриття новим асфальтом південної і північної плит на в’їзд до Польщі у пасажирському та вантажному напрямках, а також на виїзд з Польщі.

Читайте також: Порошенко підтримав Віду і Вукоєвича

На Волині авто збило 63-річного мотоцикліста

У селі Світязь трапилася аварія за участю автомобіля "Toyota yaris" та мотоцикла "Альфа", в якій постраждав 63-річний водій мотоцикла.

ДТП сталася учора, 10 липня, після 18 години на автодорозі, сполученням "Шацьк-Світязь-Залісся". Автомобіль "Toyota yaris" під керуванням 55-річної жительки Львівської області зіткнувся із мотоциклом "Альфа" за кермом якого перебував 63-річний житель селища Шацьк.

Мотоцикліста із тілесними ушкодженнями доставили до Любомльської центральної районної лікарні.

Читайте також: Повідомили, на які спеціальності в Україні існує найбільший попит

П'яний водій "євроблях" побив волинського поліцейського

У райцентрі Ківерці на вулиці Київській співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль "Volkswagen Golf" на іноземній реєстрації, який здійснював рух із порушенням правил дорожнього руху.

Пригода сталася близько 21 години. 25-річний водій транспортного засобу під час перевірки поліцейськими документів та оформлення протоколу про адміністративне правопорушення (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) наніс тілесні ушкодження 28-річному співробітнику поліції.

Відомо, що зловмисник притягувався раніше до відповідальності за скоєння кримінальних правопорушень.

Читайте також: Зґвалтував та підпалив: психічнохворий жорстоко вбив бабусю на Київщині

На Волині жінку до смерті забили палицею

В селі Жиричі Ратнівського району чоловік побив палицею співмешканку, від отриманих травм остання померла, а вбивця проведе 8 років у в’язниці.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 27 січня 2018 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в приміщенні житлового будинку № 76 по вулиці Центральній в селі Жиричі Ратнівського району Волинської області, під час сварки із співмешканкою, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин внаслідок зловживання спиртними напоями останньою, умисно наніс один удар рукою в обличчя, а тоді численні удари дерев’яною палицею в область голови, тулуба, нижніх та верхніх кінцівок, що спричинило смерть жінки.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, неоспорював фактичних обставин злочину та повністю розкаявся.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter