На Волині п'яний водій збив жінку

Читайте також: У Луцьку на вулиці Стрілецькій збудують багатоповерхівку (фото)

У селі Литовеж Іваничівського району на трасі неподалік шахти №9 "Нововолинська" автомобіль ВАЗ 2110 збив жінку, яка йшла дорогою з велосипедом.

Очільник Волинської ОДА Савченко може бути покараний за кримінал

Слідче управління ГУ Нацполіції у Волинській області розглянуло заяви заступника голови обласної Ради Романа Карпюка щодо кримінального правопорушення очільником ОДА Олександром Савченком.

Мова про доручення губернатора про призупинення виконання рішення облради "Про обласний бюджет на 2019 рік" та кримінальне правопорушення, яке виразилося у неправомірному затверджені тимчасового розпису обласного бюджету на 2019 рік.

Читайте також: У Луцьку зіткнулись 4 авто

У селі на Волині священик МП викрав з церкви церковне начиння та літературу (фото)

Жителі села Сірнички Локачинського району зафіксували факт викрадення церковного начиння та літератури з їхнього Свято-Луківського храму.

Як зазначили в ПЦУ,  ввечері 10 лютого жителі села побачили автомобіль священика біля храму. Селяни зафіксували, як священик виносив щось із церкви. Відтак викликали поліцію, яка склала протокол. 

"Нелюди, які знущаються з народу", – лучанка обурена "комуналкою" за січень 

Лучанка Марія Будчик написала гнівний пост про оплату комунальних послуг за січень

Сьогодні дивилась, що нарахували нам за опалення!!!! Сказати, що я шокована, це не сказати нічого! Я навіть не знаю, яке слово треба вжити, щоб висловити всю ненависть мою до цієї влади, цих законів і цих нелюдів, які знущаються з народу ,бо людьми їх назвати гріх! Як може пенсіонер, чи навіть працююча людина заплатити 3222 .00 гривні за опалення в січні!!!!! Ви подуріли там врешті, чи що!?", – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook