Обшуки у Волинській поліції: посадовці "наремонтували" собі в кишеню 3 мільйони гривень (фото, деталі), Депутати Луцької райради звернулись до Президента, Луцька рекламна фірма підробила документи, щоб виграти суд (фото), 3 мільйони у кишеню: поліція розслідує розкрадання коштів головним медиком Волині (відео), Внаслідок п'яної ДТП на Волині загинула молода дівчина – такими були головні новини Волині у середу, 12 грудня.

Читайте також: На Волині школяр вимагав гроші в однолітків, шантажуючи їх

Депутати Луцької райради звернулись до Президента

На порядку денному тридцять третьої позачергової сесії Луцької районної ради було лише два питання. Одне з них "Про звернення депутатів до Президента України щодо недопустимості втручання у виборчий процес".

Раніше у оселях кількох депутатів районної ради були проведені обшуки. Зі слів обранців громади, такі дії здійснювались працівниками Управління захисту економіки за сфабрикованими звинуваченнями, та їм не вдалось нічого вилучити. 

"На другий день після цих обшуків ми звернулись в національну поліцію та жодних матеріалів щодо мене…немає в поліції і взагалі апріорі не може бути", – розповів депутат Луцької районної ради Валентин Приходько.

Луцька рекламна фірма підробила документи, щоб виграти суд (фото)

Рішення виконкому щодо підняття тарифів на рекламу скасували через подання адвокатом ТОВ "БрендБорд" в Львівський апеляційний адміністративний суд підроблених документів.

Так, весною цього року ТОВ "БрендБорд" звернулося в Волинський окружний адміністративний суд з проханням скасувати рішення виконавчого комітету про підняття тарифів на рекламу і повністю програло його, а рішення виконкому залишилось чинним.

3 мільйони у кишеню: поліція розслідує розкрадання коштів головним медиком Волині (відео)

Лікарням нові апарати, а комусь 3 мільйони гривень у кишеню: головне управління нацполіції розслідує розтрату державних коштів начальником управління хорони здоров'я Волинської ОДА Ігоря Ващенюка спільно з головою групи консультантів.

Нещодавно у Волинській обласній лікарні урочисто презентували новий ангіограф, придбаний облдержадміністрацією за кошти Світового банку. На урочистості з цього приводу завітала чи не уся волинська преса та чиновники, серед них − начальник управління хорони здоров'я Волинської ОДА Ігор Ващенюк та головний консультант з управління субпроектом Марія Адамчук, яка до того ж є президентом благодійного фонду "СТОПРАК".

Внаслідок п'яної ДТП на Волині загинула молода дівчина

У селі на Волині автомобіль злетів у кювет, внаслідок чого загинула пасажирка.

У селі Зимне Володимир-Волинського району автомобіль "Ford Mondeo" з’їхав у кювет, повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Внаслідок ДТП загинула 23-річна пасажирка. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Подія трапилася близько 5 години ранку. За кермом транспортного засобу перебував 27-річний житель міста Володимир-Волинський. Попередньо встановлено, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали водія відповідно до ст. 208 КПК України.

Читайте також: Водія луцької маршрутки просять притягнути до відповідальності

Обшуки у Волинській поліції: посадовці "наремонтували" собі в кишеню 3 мільйони гривень (фото, деталі)

Обшуки в Головному управлінні Національної поліції Волинської області відбулись в рамках провадження щодо розтрати коштів транспортним управлінням. Слідчі підозрюють, що кошти, виділені на ремонт автомобілів проводили через липові фірми, а роботи не виконували.

"Дійсно сьогодні проводились слідчі дії, до яких, зауважу, були також залучені і співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області, а саме слідчі ГУ НП".

Посадові особи Волинської поліції разом із спільниками створили фіктивну станцію технічного обслуговування та через тендери відмивали бюджетні кошти.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter