На Волині помер молодий хлопець, який травмувався в аварії; У районі на Волині в будинку для літніх людей виявили коронавірус; Почав дихати через 18 хвилин: на Світязі врятували потопельника; У Луцьку програма виклику "швидкої" запрацювала по-новому; На Волині розшукують двох неповнолітніх, імовірних правопорушників; У Луцьку презентували проект оновлення парку "Дубовий гай" з відеоспостереженням, дитмайданчиком та сучасним освітленням; На Волині молодий чоловік наклав на себе руки; Блогер із Луцька зняв, як п'яний Пальчевський влаштував дебош у Києві; Жителі прилеглого до Луцька села звозять до міста будівельне сміття – такими були головні новини Волині 12 серпня.

Читайте також: У Волинській дитячій лікарні 15-річній дівчинці видалили 3 кілограмову пухлину (фото 18+)

На Волині помер молодий хлопець, який травмувався в аварії

23-річний хлопець, житель села Голядин, який отримав травми унаслідок ДТП на Волині, помер вчора, 11 серпня, у відділенні реанімації Любомльської ЦРЛ.

Молодик потрапив в лікарню після ДТП за участю мотоцикліста, яке трапилося 8 серпня близько 3 години ночі поблизу села Голядин.

У результаті падіння він отримав тяжкі травми, а саме забій головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. На жаль, врятувати життя хлопця не вдалося.

У районі на Волині в будинку для літніх людей виявили коронавірус

11 серпня, через нові випадки інфікування COVID-19 голова райдержадміністрації Максим Приймачук скликав позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.

Як зазначив завідувач районного лабораторного відділення Михайло Дяченко, впродовж останніх днів в районі було виявлено 5 нових випадків захворювання на коронавірус.

Один з них, і це найтривожніше, діагностовано у підопічного відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с. Кримне. Нині він пербуває на стаціонарному лікуванні в м. Ковель.

Читайте також: Кілограм амфетаміну на місяць: на Волині організаторам нарколабораторії повідомили про підозру

Почав дихати через 18 хвилин: на Світязі врятували потопельника

На Волині завдяки професіоналізму працівників екстреної медичної допомоги врятовано два життя. Про це повідомляє пресслужба КП "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

В місті Нововолинськ бригада ЕМД в приміщенні центру ПМД ,куди вона була викликана, на 12 хвилині проведення серцево – легеневої реанімації відновила ознаки життєдіяльності пацієнтки з серцево – судинною патологією, віком 89 років.

Хвора доставлена в стані середньої важкості в Нововолинську ЦМЛ.

У Луцьку програма виклику "швидкої" запрацювала по-новому (відео)

У Луцьку запрацювала нова програма для виклику швидкої, яка дозволяє лікарям швидше приймати виклики від пацієнтів. Про це розповів "Суспільному" керівник обласного Центру екстреної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

Комп’ютерне устаткування коштує 4,5 мільйони гривень. Гроші виділило профільне міністерство за співфінансування з обласною радою, – розповів Володимир Шмаль.

Телефонні виклики швидкої з усієї області надходять до Центральної диспетчерської. Дзвінки з лінії "103" автоматизували.

Читайте також: У місті на Волині затримали чоловіка з наркотиками (фото)

На Волині розшукують двох неповнолітніх, імовірних правопорушників (фото)

Ковельський відділ поліції просить допомогти встановити невідомих хлопців, які можливо причетні до скоєння правопорушення.

"Будь-яку інформацію, яка допоможе встановити особи хлопців, повідомляйте у Ковельський відділ поліції за телефоном "102", 61-6-45, 0997544516, 0993054999", – йдеться у повідомленні.

У Луцьку презентували проект оновлення парку "Дубовий гай" з відеоспостереженням, дитмайданчиком та сучасним освітленням (фоторепортаж)

У районі ЛПЗ міста Луцьк планують провести капітальну реконструкцію місцевого парку "Дубовий гай", який має статус ботанічної пам'ятки місцевого значення. Сьогодні, 11 серпня, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник голови міськради Ігор Поліщук та депутат Євгеній Ткачук презентували проект оновлення парку мешканцям району, яким небайдужа подальша доля зеленої зони. 

На презентацію прийшло чимало місцевих мешканців, вони розпитували депутатів про реконструкцію зеленої зони, адже місцевий парк – це улюблене місце відпочинку для жителів цього району.

Читайте також: У місті на Волині від коронавірусу одужала рекордна кількість хворих

На Волині молодий чоловік наклав на себе руки

У селі Троянівка Маневицького району 31-річний чоловік покінчив життя самогубством. Трагедія трапилася вчора, 11 серпня, близько 13 години.

Чоловік заподіяв собі смерть через повішення у приміщенні власного домогосподарства.

Інформацію підтвердили у пресслужбі волинської поліції, зазначивши, що слідів насильницької смерті на тілі не виявлено. Труп направлено на судово-медичну експертизу.

Блогер із Луцька зняв, як п'яний Пальчевський влаштував дебош у Києві (відео)

У центрі Києва кандидат в мери Андрій Пальчевський в стані алкогольного сп'яніння чіплявся до людей і поводився агресивно. Про це в фейсбуці повідомив волонтер і блогер, родом з Луцька, Роман Синіцин.

Інцидент стався на одному з літніх майданчиків на Ярославському валу. За словами волонтера, Пальчевський проходив повз, поводився зухвало і ліз до людей. На зауваження кандидат відреагував агресивно.

"Ліз битися, некрасиво поводився, говорив, що ми понаїхали. Норм кандидат", – написав Синіцин.

За 11 годин з моменту публікації пост Синіцина зібрав 2,5 тисячі реакцій і більше сотні коментарів. Користувачі відреагували з гумором і згадали "російську" біографію кандидата.

Жителі прилеглого до Луцька села звозять до міста будівельне сміття

Не зважаючи на немалі штрафи, по вулиці Львівській продовжують підкидати з автомобілів будівельне сміття в контейнери для ТПВ. Про це інформує департамент муніципальної варти Луцька.

Чоловіка, який привіз та підкидав з друзями будівельне та ремонтне сміття зі свого авто у контейнери для збору твердих побутових відходів по вул. Львівська,61А, виявив інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

На жителя буд. № 71 по вул. Лисенка, що у с. Великий Омеляник, було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.4. Правил благоустрою міста Луцька та направлено на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання. Порушнику загрожує штраф від 340 до 1360 грн.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook