У Луцьку знайшли труп людини, Раптово помер учасник АТО з Волині (фото), Військовий шпиталь у Луцьку, ймовірно, навмисне підпалили, "Я не дам розікрасти українську землю!": виступ Ігоря Палиці у ВР (відео), Грабувати – не лікувати: що приховує головний лікар Волині, На Волині знайшли мертвим дідуся, якого розшукували майже тиждень – такими були головні новини Волині у середу, 13 листопада.

Читайте також: Лише один нардеп з Волині підтримав відкриття ринку землі

Раптово помер учасник АТО з Волині (фото)

На Волині помер учасник антитерористичної операції на Сході України.

У вівторок, 12 листопада, раптово помер ківерчанин Володимир Данилюк.

Чоловік був учасником ОСС/АТО, проходив службу на сході України у першій хвилі мобілізації, був поранений.

Перестало битися серце у молодої 32-річної людини. Без батька залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Військовий шпиталь у Луцьку, ймовірно, навмисне підпалили

Нещасний випадок чи все ж підпал − Головним управлінням національної поліції у Волинській області відкрито кримінальне провадження щодо пожежі у Луцькому військовому госпіталі. Правоохоронці розглядають версію навмисного підпалу.

Нагадаємо, в ніч на 20 вересня у медичному закладі трапилась масштабна пожежа. Полум'я охопило всю будівлю, 7 бригад пожежників намагалися загасити вогонь.

Усіх пацієнтів було евакуйовано.

За словами очевидців, займання сталося у одному з корпусів, який знаходиться ближче до медичного коледжу. Дах спалахнув за лічені хвилини, вогонь через дерев’яні перекриття швидко поширився всією верхньою частиною будівлі.

Нині справу розслідує військова прокуратура та представники Нацполіції. Шукають свідків та з'ясовують всі обставини.

Читайте також: Стало відомо про стан маленького хлопчика з Волині, батьки якого отруїлись невідомою речовиною (фото)

"Я не дам розікрасти українську землю!": виступ Ігоря Палиці у ВР (відео)

Ігор Палиця заявив, що Україна не готова до впровадження ринку землі. Закон сирий, селяни не матимуть змоги придбати землі і працювати на них. Тому впровадження ринку землі в нинішньому вигляді неприпустиме.

Про це нардеп від Луцька заявив з трибуни Верховної Ради під час обговорення законопроекту щодо Верховної Ради під час обговорення законопроекту щодо впровадження ринку землі.

Перш ніж озвучити позицію групи "За майбутнє" стосовно продажу землі, Ігор Палиця звернувся до представника партії "Слуга народу" Дмитра Костюка, який закидав Вадиму Рабіновичу, що він – громадянин Ізраїлю з натяком на його національність, мовляв, хтось раніше не захищав українську землю.

Грабувати – не лікувати: що приховує головний лікар Волині

Квартира, новий будинок, земельна ділянка. За три роки Сергій Ляшенко на посаді керівника обласної дитячої лікарні значно покращив своє фінансове становище. Щоправда, не за рахунок зарплатні.

В обласній дитячій лікарні знову скандал. І знову – з очільником. Цього разу жадібність підвела керівника Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенка.

Нагадаємо, у попередній частині розслідування ми вже розповідали про те, як через підставні фірми ним розкрадаються кошти медзакладу. Та це аж ніяк не весь список його "подвигів".

На Волині знайшли мертвим дідуся, якого розшукували майже тиждень

Сьогодні післяобідньої пори в лісовому масиві знайшли тіло чоловіка, який пропав 8 листопада.

Любешівське відділення поліції розшукувало Михайла Андрусика, 1937 року народження, жителя с. Березичі, який поїхав по гриби і зник. До пошуків чоловіка залучали рятувальників та прикордонників.

Читайте також: На Волині розшукують молодого хлопця, котрий зник декілька днів тому

У Луцьку знайшли труп людини

У Луцьку в одному із розважальних закладів знайшли тіло людини.

Інформацію підтвердили у секторі комунікації поліції Волинської області.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із розважальних закладів Луцька було виявлено труп людини. На місці події працює слідчо-оперативна група", – повідомили журналісту "Під Прицілом" у поліції.

Як стало відомо "Під Прицілом" з власних джерел, інцидент трапився у закладі "Срібні лелеки".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook