На Волині депутат від Гриценка пропагує зберегти Московську церкву (фото), На Волині парафіяни зрізали зачинені двері храму перед священиком ПЦУ та поліцією (відео), Війна зі ЗМІ замість війни проти бідності: на що спрямовані потуги прес-секретаря губернатора Волині Павлової, Знайшли без свідомості: у Луцьку роми побили та пограбували чоловіка (Фото) – такими були головні новини Волині у середу, 13 лютого.

Читайте також: Без свідомості та з важкими травмами: збитий поліцейськими волинянин працівник ЛПЕ

На Волині парафіяни зрізали зачинені двері храму перед священиком ПЦУ та поліцією (відео)

У селі Кульчин Ківерцівського району 12 лютого в присутності поліції зрізали двері храму, які були попередньо опечатані поліцією. Священик, який не захотів переходити з громадою до ПЦУ, відмовився віддавати ключі.

10 лютого громада під час зборів на подвір’ї Свято-Георгіївського храму вирішила перейти із УПЦ (Московського патріархату) до Православної церкви України.

Вже наступного дня митрополит Луцький і Волинський ПЦУ Михаїл видав розпорядження про прийняття парафії та призначив нового священика – отця Романа.

Тож 12 лютого близько 10:00 мешканці села зібралися біля церкви, аби передати храм новому настоятелю. Натомість боронити церкву прибули кількадесят прихильників УПЦ (МП), більшість із яких не є місцевими жителями. Громадський порядок забезпечували працівники поліції.

Війна зі ЗМІ замість війни проти бідності: на що спрямовані потуги прес-секретаря губернатора Волині Павлової

Катерина Павлова – прес-секретар голови Волинської ОДА Олександра Савченка, презентувала 2-й випуск відеоблогу про фейки у місцевих ЗМІ. Кому б ви думали він присвячений? Звісно ж телеканалу "Аверс"! Дівчина продовжила займатись пошуком фейків у сюжетах даного ТК. 

Викривлена подача інформації в іншим популярних ЗМІ області Каті Павлову не цікавить, вона шукає брехню в матеріалах "Аверса". "Партійне завдання" це чи просто відображення якихось образ на журналістів даного медіаресурсу наразі достаменно невідомо. Втім, вже зрозуміло, що відеоблоги прес-секретаря губернатора-мільйонера будуть стосуватись лише "Аверса" і, можливо, пов'язаних з ним сайтів. 

Цікаво, що полювальницю на брехню саму впіймали на неправдивих заявах. Катя Павлова на початку блогу заявляє, що її попереднє відео подивились 40 тисяч. Однак Facebook, де й поширювався даний матеріал, каже про цифру в 11 тисяч. Також менше 800 переглядів набралось на YouTube. Якщо так піде далі, то Каті доведеться робити блог про фейк у своїх блогах. Поширювати фейки у програмі про висвітлення фейків – це вже перебір.

Читайте також: У одинокої волинянки, яка виховує п'ятьох дітей, згорів будинок

Знайшли без свідомості: у Луцьку роми побили та пограбували чоловіка (Фото)

На території автостанції №1 у Луцьку знайшли чоловіка без свідомості.

Повз чоловіка проходили пішоходи не звертаючи уваги.

Муніципали викликали на місце події правоохоронців та лікарів.

Як розповів чоловік, його обікрали особи ромської національності та побили.

На Волині депутат від Гриценка пропагує зберегти Московську церкву (фото)

Депутат Турійської районної ради від політичної сили "Громадянська позиція" кандидата у президенти Анатолія Гриценка Володимир Красуля виявився палким шанувальником Московської церкви в Україні.

Так, депутат у Фейсбуці активно розповідає про те, як уберегти церковні храми УПЦ (МП) від "захоплення" ПЦУ та пропагує російське православ’я.

Зокрема у себе на сторінці Володимир Красуля розмістив допис від спільноти "Монастирскій вєстнік Украіни", в якому закликає громаду "не приймайти участь у злочинних шахрайських діях по руйнуванню держави та захопленню чужого майна". Сторінка депутата стала майданчиком пропаганди російської церкви, позиції митрополита Онуфрія та московських попів.

Депутат Турійської райради від політичної сили Анатолія Гриценка Володимир Красуля агітує людей не брати участь у переході до ПЦУ та закликає бути покірними УПЦ (МП).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook