Головні новини Волині 13 вересня: Смертельна аварія на Волині: зіткнулись два мотоцикли та легковик, трасу перекрито; Заступницею міністра охорони здоров'я стала лучанка; Голова ОТГ на Волині активно скуповує нерухомість, але не може добудувати дитячий садочок; На Волині зникла пенсіонерка; На Волині розшукують двох зниклих жителів Луцького району; Показали схему розподілу Волинської області на райони - такими були головні новини п'ятниці, 13 вересня.

Читайте також: У Волинському перинатальному центрі народилися перші дітки: два хлопчика

Смертельна аварія на Волині: зіткнулись два мотоцикли та легковик, трасу перекрито (фото)

На Волині сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Загинув байкер із Дніпропетровської області, сталася 13 вересня близько 11 години.

Як повідомили очевидці, одразу за Ковелем працівники поліції перекрили всі смуги руху на трасі та розвертають транспортні засоби.

Завідувач центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов розповів, що дорогу на трасі Київ-Ковель-Ягодин перекрили внаслідок масштабної ДТП.

Заступницею міністра охорони здоров'я стала лучанка

На посаду заступника міністра охорони здоров'я призначили лучанку Младену Качурець.

"У Міністерство охорони здоров’я призначені: Семиволос Андрій Володимирович, перший заступник Міністра, Загрійчук Михайло Степанович, заступник Міністра, Качурець Младена Ігорівна, заступник Міністра", – вказано в інформації.

Голова ОТГ на Волині активно скуповує нерухомість, але не може добудувати дитячий садочок (відео)

Вічне будівництво. У селищі Торчин що неподалік Луцька дитячий садочок будують з 2012 року. І коли двері закладу відчинять для дітей посадовці прогнозувати не беруться.

Бо ж якщо на початку будівництва вартість дитсадочка була орієнтовно 15 мільйонів гривень то тепер вона стала у тричі більшою.

Схожа ситуація із спорткомплексом, який зводять у селищі. Його будівництво розпочали якраз напередодні виборів в ОТГ. І згідно договору обєкт мали здати ще у липні цього року.

На Волині зникла пенсіонерка (оновлено)

На Волині 10 вересня близько обідньої пори вийшла з дому і не повернулася 78-річна мешканка Володимира-Волинського. Перебування жінки на даний час не відоме.

Пані Валентина проживала сама, три тижні тому перебувала на лікуванні в психіатричному відділенні ТМО.

На Волині розшукують двох зниклих жителів Луцького району (фото)

Поліція розшукує безвісти зниклих Бондара Миколу Ростиславовича, 17 грудня 1961 року народження та громадянку Власову Катерину Степанівну, 26 липня 1956 року народження, мешканців села Боголюби Луцького району.

До поліції звернулися родичі волинян та повідомили, що з ними відсутній зв’язок із 4 вересня 2019 року, – пише ГУНП у Волинській області.

Поліція звертається з проханням до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо можливого місця перебування, вказаних осіб, невідкладно повідомити правоохоронців за наступними номерами телефонів: (8-03322) 74-23-40, 74-21-35, 068-947-53-07 або на лінію "102".

Показали схему розподілу Волинської області на райони (фото)

Мінрегіон підготував проєкт адміністративно-територіального устрою Волинської області. В області пропонують утворити тільки три райони – Луцький, Ковельський, Володимир-Волинський.

Фото схеми поділу опублікував у Фейсбуці волинський політолог, професор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, консультант з правових питань Асоціації міст України (проєкт "ПУЛЬС") Валентин Малиновський.

"Три райони (Луцький, Ковельський, Володимир-Волинський), 44 ОТГ. При цьому, у Перспективному плані, затвердженому КМУ, передбачено 73 ОТГ, з яких уже утворено 51 ОТГ", – йдеться у тексті допису.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook