Місцеві мешканці розкритикували горе-активістів, які зруйнували дитячий майданчик біля Луцька, Фатальна ДТП на Горохівщині: син посадовця скоїв смертельну аварію, а батько приховав злочин, Справа Мами Чолі жива: у центрі Луцька правоохоронці викрили бордель, У Луцьку на будівництві загинув чоловік, У відомому закладі Луцька отруїлися гості: в тому числі 2-річна дитина, Волинський нардеп створює фірми-прокладки, аби надалі труїти людей в своєму ресторані – такими були головні новини Волині у вівторок, 14 серпня.

Читайте також: У Луцьку легковик переїхав жінці ногу

Фатальна ДТП на Горохівщині: син посадовця скоїв смертельну аварію, а батько приховав злочин

Мажорний подарунок став смертельним. 18-річний син заступника начальника Лісового та мисливського господарства Волині Руслана Войцеховського скоїв смертельну ДТП. Ігор Войцеховський з двома друзями розбився на новенькій іномарці, яку йому подарували батьки на повноліття. Як кажуть свідки, водій гнав 170 кілометрів в годину. Один з хлопців, який був у салоні, помер через 5 днів після аварії.

Про цю автопригоду із фатальними наслідками ніде не повідомлялося, а все тому, що родичі водія приховали страшний злочин. Хлопця підговорили і сказали повідомити лікарям, що він всього лише впав із велосипеда та зламав ногу. Проте, поки лікували ногу, у нього в легенях набралася кров і врятувати життя 17-річного Дмитра Крищука не вдалося.

Справа Мами Чолі жива: у центрі Луцька правоохоронці викрили бордель

В самісінькому центрі Луцька правоохоронці виявили і припинили діяльність борделю.

Оперативними працівниками ГУНП у Волинській області 13 серпня 2018 у результаті спецоперації було викрито бордель в самісінькому центрі міста Луцьк по вулиці Лесі Українки.

Бордель знаходився безпосередньо в одній з житлових квартир неподалік Луцького міськрайонного суду.

У Луцьку на будівництві загинув чоловік

Трагедія сталася на вулиці Рівненській 13 серпня.

На будівництві ЖК "Атлант" чоловіка засипало землею.

Своєю чергою, у "швидкій" повідомили, що медики оперативно приїхали на місце події, але, на жаль, юнака врятувати не вдалося.

Читайте також: У Луцьку протягом чотирьох днів триватиме міжнародний фестиваль "Поліське літо з фольклором"

У відомому закладі Луцька отруїлися гості: в тому числі 2-річна дитина

У Луцьку в одному із арт-кафе отруїлися гості.

"Побувавши там на дні народженні в ці вихідні, половина гостей потруїлась. Особисто наша сім'я лежала два дні з темпаратурою, капались і мали страшні болі в животі, зараз продовжуєм хворіти. А найголовніше, що дворічна дитина теж отруїлась", – обурюється жінка.

Волинський нардеп створює фірми-прокладки, аби надалі труїти людей в своєму ресторані

В ресторані "Садиба на джерелах", після випадку з отруєнням на весіллі створюють додаткових підприємців, які нібито мають право обслуговувати заклад.

Хоча "Садибу на джерелах" закрили на карантин, потерпілі від отруєнь на весіллі досі на лікарняних ліжках, заклад, а точніше потужність структури, змогли зупинити не одразу. 

"За місцем проведення – це та ж сама адреса, однак інша фізична особа підприємець", – зазначає начальник управління державного нагляду за дотримання санітарного господарства ГУ Держпродспоживслужби Волині Назар Орел.

Як зазначили працівники Держпродспоживслужби, у закладі не працює тільки кухня та харчовий блок, решта комплексу здійснює діяльність. 

Читайте також: У Луцьку вантажівка влетіла у припаркований легковик

Місцеві мешканці розкритикували горе-активістів, які зруйнували дитячий майданчик біля Луцька

Нагадаємо, що у селі Тарасове (Заборольська ОТГ), що в Луцькому районі, 31 липня було встановлено дитячий майданчик. Місцеві жителі звинуватили підприємців у недобросовісному виконанні роботи та порушенні норм безпеки при встановленні дитячого майданчика на стадіоні.

Як стало відомо журналістам, дитячо-спортивний майданчик почали монтувати на місцевому стадіоні 31 липня і уже близько 16,00, заливши усі конструкції бетоном, робітники завершили роботи. При цьому, наголосили, що він має застигнути, розмістивши відповідні попередження на кожному атракціоні, і зазначили, що експлуатувати дані об’єкти можна тільки через 2-3 дні.

Проте, місцева сім’я "активістів-вандалів", яка "долучилася" до роботи на стадіоні, аби допомогти прибрати територію, на якій мали стояти конструкції, вирішила "проінспектувати" роботи, знімаючи процес на відео та додаючи некоректні коментарі.

Більше того, після завершення усіх робіт, буквально через півгодини, та ж сім’я – Дмитро та Марія Горбайчуки, дочекавшись коли всі розійдуться, почали активно "перевіряти" конструкції на міцність, вириваючи стовпи атракціонів із тільки-но залитого бетону, звинувачуючи при цьому місцеву владу у недотриманні норм безпеки та неякісній роботі. Дмитро ж у свою чергу транслював в онлайн-режимі у Фейсбук "перевірку" конструкцій на міцність, тобто знищення тільки встановленого дитячого майданчика.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter