Помер боєць волинської окремої механізованої бригади; луцький атовець вирішив балотуватися в депутати; у відомому закладі Луцька грабіжник викрав з кишені 22 тисячі гривень; кліщі атакують: волинянка потрапила до лікарні з страшною хворобою – такими були головні новини Волині у суботу, 15 червня.

Читайте також: У Луцьку легковик врізався у стовп (фото)

Помер боєць волинської окремої механізованої бригади

Пішов з життя боєць 51 окремої механізованої бригади Олег Доманський.

Про це повідомив волинський адвокат та волонтер Василь Нагорний на своїй сторінці у Facebook.

"Хлопці все йдуть до Небесного Легіону... 51 бригада й далі втрачає своїх воїнів. Помер Олег Доманський, перша хвиля, 3 батальйон, 51 ОМБР. Вічна пам'ять", – йдеться у повідомленні. 

Редакція "Під Прицілом" висловлює глибокіі співчуття рідним, близьким та побратимам атовця з приводу важкої втрати. 

Читайте також: На Волині злодій-рецидівист сяде за ґрати за крадіжку велосипеда

Луцький атовець вирішив балотуватися в депутати

Ветеран АТО з Луцька вирішив піти в депутати.

Про таке рішення Вадим Ваврищук написав на особистій сторінці у Facebook.

"Сьогодні мені 45 і цінності життя сприймаються по-іншому. Замислююсь над тим, що вже встиг зробити для сім'ї, для людей, для України. Думаю,можу бути корисним для країни не лише з автоматом в ДАПі.Сприйміть це не як пафос з мого боку.Тому я вирішив іти, іти в депутати. Краще я, ніж якийсь олігарх чи сєпар", – пише про своє рішення атовець.

Щоправда, чоловік стикнувся з проблемою внесення заставної суми до ЦВК.

"Та бажання – це одне, а можливості – зовсім інше. В мене, як ветерана-інваліда, на жаль, вони обмежені. Друзі запропонували мої подарунки перетворити в грошові знаки. Більшість моїх друзів – це звичайні люди, не олігархи чи мільйонери, а до заставної суми в ЦВК ще ... .Тому, якщо раптом Ви вирішите мене підтримати, номер картки додаю", – написав Вадим Ваврищук.

"P.S. Не для себе прошу,а для Центральної Виборчої Комісії", – зазначив військовий.

Читайте також: Волинські прикордонники затримали чоловіка, який знаходиться у міжнародному розшуку

У відомому закладі Луцька грабіжник викрав з кишені 22 тисячі гривень

Луцький міськрайонний суд виніс вирок волинянину, котрий викрав з кишені  22 тисячі гривень відомому закладі Луцька.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області..

Під час судового засідання встановили, що 1 лютого цього року обвинувачений, перебуваючи у кафе "Sky Bar", що знаходиться на проспекті Волі, 42, у Луцьку, шляхом вільного доступу викрав із внутрішньої кишені куртки потерпілого грошові кошти у сумі 22 тисячі гривень.

Крім того, 5 лютого чоловік вчинив ще один злочин: перебуваючи у супермаркеті "Сільпо", що знаходиться на проспекті Президента Грушевського, він викрав з зовнішньої кишені потерпілого "Iphone 8+" вартістю майже 16,5 тисячі гривень.

Відзначимо, що під час підготовчого судового засідання було надано угоду про примирення між потерпілими кожним зокрема і підозрюваним.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі, приєднавши 3 місяці невідбутого покарання.

Читайте також:На Волині помер учасник АТО

Кліщі атакують: волинянка потрапила до лікарні з страшною хворобою

У жительки Волині після укусу кліща діагностували хворобу Лайма.

Нині мешканка Нововолинська перебуває на лікуванні в інфекційному відділенні КНП "Нововолинська ЦМЛ".

Волинянка розповіла, що кліщ її вкусив ще у травні. Дістала його самостійно, а вже через декілька тижнів на місці укусу помітила почервоніння та здала відповідні аналізи.

Після виявлення хвороби Лайма 51-річну мешканку Нововолинська госпіталізували. До слова, цей процес для жінки буде довготривалим: за попередніми прогнозами лікарів, їй необхідний безперервний курс антибіотиків тривалістю в 21 день.

"Хвороба Лайма – це гостра інфекційна хвороба, яка виникає внаслідок укусу кліща. На місці укусу кліща виникає почервоніння. Загалом, його діаметр збільшується поступово, а в центрі бліднішає. Такий висип є ознакою хвороби Лайма. Вона проходить трьома стадіями", – дитяча лікарка-інфекціоністка КНП "НЦМЛ" Олена Варга.

Детальніше читайте ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook