Розбитий патрульний "Prius" і два легковики – нічна аварія у Луцьку; Елітні авто, зброя, та годинники: волинський нардеп Мартиняк опублікував свої статки; На Волині вантажівка врізалась у припарковане авто; Волинські медики врятували трьох людей з ножовими пораненнями; Лучани розгорнули український прапор над Ріо-де-Жанейро − такими були головні новини Волині та Луцька 15 квітня.

Читайте також: Через "Ягодин" намагались провезти контрабандного одягу на понад 220 тисяч

Розбитий патрульний "Prius" і два легковики – нічна аварія у Луцьку

Аварія за участю двох легкових автомобілів та поліцейської автівки трапилася в ніч на 14 квітня.

Зі слів очевидців, аварія трапилася в районі Депо.

Редакція кілька разів зверталася за коментарем у прес–службу патрульної поліції Волині, аби підтвердити або спростувати інформацію. Однак, там від коментарів відмовилися. Мовляв, інформація є, але коментувати не будуть.

Користувач Петро Козлюк опублікував у мережі фото розбитих автівок:

На фото видно, що транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження, особливо – патрульна автівка. У "Prius" – розбита передня частина.

Згідно з попередньою інформацією, в ДТП ніхто не простраждав.

Читайте також: У Луцьку намагались підкупити патрульних

Елітні авто, зброя, та годинники: волинський нардеп Мартиняк опублікував свої статки

Народний депутат Сергій Мартиняк задекларував декілька земельних ділянок, серед них одну на відомому курорті, житловий будинок, квартири, нежитлові приміщення, офіс, коштовні годинник, дорогі авто, десятки фірм, зброю та мільйонні доходи. За минулий рік він придбав приміщення валютного магазину, піцерії та інших магазинів, декілька земельних ділянок, авто та низку фірм.

У своїй декларації Сергій Мартиняк вказав, що проживає у селі Гаразджа Луцького району. Членів сім’ї не вказував.

Земля

У 2006 році придбав у селі Гразджа Луцького району 60,26 сотки землі району вартістю 25,123 тисячі гривень, у 2007 році – 10,13 сотки вартістю 36,276 тисячі гривень. Також має від 2005 року на курорті Східниця, що на Львівщині 6 соток землі вартістю 20,53 тисячі гривень.

У 2018 році нардеп придбав у Луцьку 17,11 сотки землі вартістю 100,786 тисячі гривень, 1,45 сотки землі вартістю 2,222 тисячі гривень, 4,88 сотки землі вартістю 7,479 тисячі гривень, 10 соток землі вартістю 17,416 тисячі гривень, 3,42 сотки землі вартістю 19,797 тисячі гривень, а також у Нововолинську – 49,79 сотки землі вартістю 490,77 тисячі гривень.

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: У Луцьку вкрали виборчі документи у голови дільниці

На Волині вантажівка врізалась у припарковане авто

На трасі М-07 (Київ-Ковель-Ягодин) водій Volvo з причепом наїхав на припаркований Renault premium, який теж був з причепом. 

Аварія сталася у ніч на 15 квітя, як інформують патрульні, водій Volvo не врахував дорожньої обстановки й безпечного бокового інтервалу та здійснив наїзд на припаркований Renault premium з причепом. 

Транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. 

50-річного винуватця освідували в присутності двох свідків: мав 1, 89 проміле алкоголю. На нього інспектори оформили 2 протоколи за порушення.

Читайте також: У Луцьку зіткнулись три автомобілі

Волинські медики врятували трьох людей з ножовими пораненнями

Протягом 14 квітня медики "швидкої" виїжджали за викликами 364 , з яких 9 разів до безпритульних.

На приймальні відділення лікувально-профілактичних закладів Волинської області доставили 125 осіб. 

У зв’язку з незадовільним станом доріг за добу зареєстровано 3 випадки невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги:

− К.Каширському р-ні до села Хотишів та Добре;
− Маневицькому р-ні до села Градиськ.

Бригадами екстреної медичної допомоги було виявлено 3 випадки гострого коронарного синдрому, здійснили 3 виїзди з приводу ДТП та 3 – з приводу "Кримінальний травматизм" (привід до виклику: ножове поранення).

Читайте також: У місті на Волині вогонь знищив гараж і авто

Лучани розгорнули український прапор над Ріо-де-Жанейро

Туристи з Луцька, під час подорожі Бразилією, підняли український стяг над Ріо-де-Жанейро.

Світлини та відео з подорожі опублікував Aleksandr Sardarcuk на своїй сторінці у соцмережах.

Разом з дружиною НаталієюОлександр вирішив здійснити свою давню мрію та піднятися над Ріо-де-Жанейро з українським прапором.

"Взагалі я дуже полюбляю подорожувати. Намагаюся відвідувати різні країни. Подорож до Бразилії - це була давня моя ціль! Планувати поїздку я розпочав, ще за півроку. Читав багато відгуків про дану країну, дізнавався про місця які б я хотів відвідати.

Також дуже полюбляю передачу "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим, тут я і побачив сюжет про польоти над Ріо-де-Жанейро. Я дуже люблю екстримальні розваги, тому я відразу вирішив, що обов'язково здійсню цей політ. Подоружуючи по різних країнах мені завжди неприємно дізнаватися, що багато хто не знає про Україну", – розповідає чоловік.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook