У Луцьку вантажівка зіштовхнулась з іншою вантажівкою, є загиблі (відео), Стали відомі деталі жорстокого вбивства 26-річної жінки на Волині, Побили та закопали живцем: на Волині судитимуть двох чоловіків, Стало відомо, чиє тіло знайшли у готелі в Луцьку: повідомили ексклюзивні подробиці справи (відео), У Луцьку автомобіль збив мотоцикліста: постраждалий – у лікарні – такими були головні новини Волині 15 листопада.

Читайте також: Волинський військовий загинув від ворожої кулі на Донбасі (фото)

У Луцьку вантажівка зіштовхнулась з іншою вантажівкою, є загиблі (відео)

У Луцьку на вулиці Набережній трапилась смертельна аварія, в результаті якої зіткнулися дві вантажівки.

У зв’язку з ДТП рух вулицею тимчасово перекрили, рух ускладнений. На відео, опублікованому очевидцями, видно, що одна вантажівка злетіла з дороги, вантажівка перевернулась.

Як стало відомо виданню, одна людина загинула, ще одну госпіталізували.

На місці події працюють рятувальники, медики та поліці.

Стали відомі деталі жорстокого вбивства 26-річної жінки на Волині

Учора, 14 листопада, в одному із будинків у селі Машів у Любомльському району місцеві жителі виявили мертвою 26-річну жительку Луцького району. На її тілі були видимі явні ознаки насильницької смерті.

Читайте також: У Луцьку на "зебрі" автомобіль збив двох неповнолітніх дівчат: одна з потерпілих – у лікарні (фото)

Співробітники Любомльського відділу поліції оперативно встановили, що умисне вбивство скоїв 29-річний житель цього ж району, – повідомляє поліція Волині.

Чоловіка затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання

Наразі, вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Побили та закопали живцем: на Волині судитимуть двох чоловіків

На Волині судитимуть двох чоловіків, які побили знайомого і вивезли на терикон.

Надвечір 25 червня 2019 року молодики напали на знайомого, який перебував з ними в одному автомобілі, зв’язали його, побили та вивезли до одного з териконів у Нововолинську.

Читайте також: На Волині чоловік жорстоко побив 42-річного волинянина дерев’яною битою

У безлюдному місці зловмисники продовжили побиття та тортури – проводили по шкірі чоловіка ножем, погрожували, а тоді помістили у канаву і, заліпивши рот скотчем, закидали жертву землею та сміттям. І так залишили, а самі поїхали.

У ході знущань молодики відібрали в потерпілого банківські картки, з яких мали намір зняти кошти, паспорт і сумку з грошима й речами – усе належне іншій особі. Звільнився потерпілий лиш за кілька годин.

Стало відомо, чиє тіло знайшли у готелі в Луцьку: повідомили ексклюзивні подробиці справи (відео)

Загадкова смерть у люксовому номері готелю "Срібні лелеки". Вбивство чи нещасний випадок? Хто був цей чоловік, і за яких обставин обірвалось його життя.

Журналістам телеканалу "Аверс" стало відомо, що загиблим виявився 32-річний лучанин Валентин Долгий. Чоловік нещодавно одружився та протягом року жив із своєю дружиною. Вони будували плани на майбутнє та планували поїхати у подорож до Шрі-Ланки та не судилося. Адже 13 листопада його знайшли мертвим у номері для ВІП клієнтів готелю "Срібні Лелеки", який чоловік зняв напередодні. Раніше повідомлялося про те, що існує чимало версій смерті лучанина. Поліція одразу почала говорити, що це не було умисне вбивство, а в готелі запевняли, що він впав, вдарився та помер. От тільки дивно було те, що на випадкову смерть приїхало 20 екіпажів патрульних, які нікого не впускали на територію та нічого не повідомляли.

Читайте також: У Луцьку мікроавтобус протаранив "Lexus" (відео)

"За попереднім висновком судова-медичної експертизи смерть настала внаслідок нещасного випадку, тобто цілком ймовірно, що чоловік міг впасти і отримати тілесні ушкодження і те що особа потерпілого встановлена. Це 32-річний житель обласного центру. Він не мав проблем із законом", – зазначив речник поліції Волині Віктор Гомоль.

Також під час огляду місця події правоохоронці вилучили особисті речі загиблого та відео з камер спостереження. Досить багато переполоху, як для випадкової смерті і ще більше запитань. Чому місцевий житель, який працював на ринку,  зняв собі люксовий номер, який не можна забронювати у вільному доступі – він лише для особливих гостей готелю? Та як, заробляючи на життя продажем запчастин, він міг дозволити собі такі дороговартісні розваги? І чому чоловік, замість того, аби готуватися до подорожі на Шрі-Ланку з молодою дружиною усамітнився в готелі?

Ще більше викликають подиву речі, які виявили поряд з тілом – жіночі перуки та одяг і більше того, з достовірних джерел журналістам ТРК "Аверс" стало відомо, що в той вечір загиблий очікував на гостя. Чому у цій історії так багато невідповідностей? Складається враження, що справжні обставини загибелі лучанина хтось старанно намагається приховати. 

У Луцьку автомобіль збив мотоцикліста: постраждалий – у лікарні

На проспекті Грушевського увечері, 15 листопада автомобіль Skoda Octavia збив мотоцикліста.

Інформацію підтвердили у пресслужбі патрульної поліції області.

Читайте також: У Луцьку утворився довжелезний затор через перекриття дороги (фото)

За попередньою інформацією, мотоцикліст рухався у бік залізничного вокзалу, водій легковика хотів здійснити розворот і зачепив його. Керманич двоколісного отримав травми, через які його госпіталізували медики "швидкої".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook