На Волині 11-річний хлопчик розбещував малолітню дівчинку; Церковні баталії продовжуються: на Волині – бійки через храми; Відомий волинський волонтер взяв участь у змаганнях "Polissia Challenge Cup"; У Луцьку шахраї виманили у 84-річної пенсіонерки значну суму грошей - такими були головні події Волині та Луцька у четвер, 15 серпня.

Читайте також: Розшукують безвісти зниклого волинянина, який поїхав на роботу і зник (фото)

На Волині 11-річний хлопчик розбещував малолітню дівчинку

Волинянин 2008 року народження запрошував неповнолітню знайому дівчинку у гараж, де вчиняв щодо неї розпусні дії. 

Відомо, що у період з 17 до 19 липня 11-річний хлопець, взявши ключі від гаража батьків та відчинивши двері, неодноразово запрошував туди малолітню, де вчиняв розпусні дії щодо останньої.

Зокрема, хлопець оголював статевий органу, імітував статевий акт та просив дівчину взяти статевий орган в руки. 

Церковні баталії продовжуються: на Волині − бійки через храми

Вихідні, що минули, позначилися сутичками між релігійними громадами двох сіл – Доротище Ковельського району та Бобли Турійського району. 

Так, місцеві жителі села Доротище розповіли, що увечері суботи, 10 серпня, релігійна громада, яка нещодавно приєдналася до ПЦУ, запланувала увійти в храм, аби помолитися та аби ревізійна комісія здійснила опис майна. Увійти в храм, як розповідають селяни, мали намір одразу після служби у ньому місцевого священника УПЦ (МП).

Уродженка села Доротище Олена Возняк стверджує, що священника неодноразово просили віддати ключі або хоча б правити богослужіння почергово, але він не погодився. 

Читайте також: У ПЦУ хочуть змінити Єпіфанія на митрополита Луцького Зінкевича

Відомий волинський волонтер взяв участь у змаганнях "Polissia Challenge Cup"

Засновник волонтерського центру "Серце патріота", депутат Луцької міської ради Сергій Балицький уже вруге випробував свої сили у змаганнях з крос-триатлону "Polissia Challenge Cup", які на Волині цьогоріч проходять уже втретє. 

"Волонтер Сергій Балицький вдруге прийняв участь у "Polissia Challenge Cup 2019" - 1 км. плив, 20 км їхав на велосипеді та 6 км біг. Загальна дистанція - 27 км у віковій категорії 43+. Цього року покращив свій результат аж на 10 хв 02 сек!".

У Луцьку шахраї виманили у 84-річної пенсіонерки значну суму грошей

Зловмисники,  представившись працівниками соціальної служби, під приводом заміни старих купюр на нові, заволоділи грошима у сумі 4 тис. 500 грн., 84-річної пенсіонерки. 

За минулу добу поліція Волині зареєструвала на території області вісім випадків шахрайств. Сума завданих матеріальних збитків потерпілим становить понад 60 тис. грн. За усіма зареєстрованими фактами правоохоронці проводять перевірку.

Зокрема, у райцентрі Рожище, під приводом продажу дизпалива, пройдисвіти видурили у 38-річного жителя району 20 тис. грн., які потерпілий перерахував через термінал самообслуговування на банківський рахунок.

Читайте також: На Волині жертвою шахраїв стала 92-річна жінка

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook