У Луцьку помер викладач Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ; на Волині у страшній аварії загинув молодий чоловік; у Луцьку маленький хлопчик відімкнув двері квартири та пішов на пошуки мами; у Луцьку біля гіпермаркету "Нова лінія" трапилась пожежа – такими були головні новини Волині у понеділок, 16 вересня.

Читайте також: На Волині батьки школяра, який прогуляв уроки, можуть заплатити штраф

У Луцьку помер викладач Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ

Відійшов у вічність керівник фізичного виховання Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Андрій Миколайович Ліщук.

Це трапилося 15 вересня.

"Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо їх горе. Як жаль і боляче, що підступна хвороба забирає кращих... Андрій Миколайович був чудовою людиною, люблячим чоловіком та батьком, надійним колегою та другом. Його висока професійна майстерність, життєва мудрість і доброта назавжди залишаться у пам'яті викладачів та студентів коледжу", – вказано в дописі.

Читайте також: У гуртожитку на Волині сталась пожежа

На Волині у страшній аварії загинув молодий чоловік

Учора, 15 вересня, в селі Борохів Ківерцівського району автомобіль Mitsubishi Galant врізався у бетонну електроопору. Водій загинув на місці ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22 години. За кермом автомобіля перебував 28-річний житель райцентру Ківерці. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення транспортного засобу із електроопорою.

Читайте також: У Луцьку сталася потрійна аварія – рух ускладнено (фото)

У Луцьку маленький хлопчик відімкнув двері квартири та пішов на пошуки мами

Подія трапилась 15 вересня, на вулиці Стрілецькій, у Луцьку.

Екіпаж зупинився біля чоловіка, який кликав про допомогу: неподалік він виявив маленького хлопчика, у піжамі й босоніж.

З дитиною почали спілкуватись, аби встановити, де його батьки і місце проживання. Тим часом, завдяки перехожим, вдалось знайти і матір хлопця, яка повернулась додому і виявила відсутність сина й одразу кинулась на пошуки.

З'ясувалось, що близько 8 години ранку жінка вийшла на вулицю і замкнула квартиру, син на той час спав. Повернувшись буквально за 20 хвилин, побачила відімкнене помешкання, сина не було.

Хлопець розповів, що прокинувся, взяв запасні ключі, оскільки знав, де вони лежать, відімкнув квартиру і пішов на пошуки мами, однак заблукав.

Читайте також: Волинський активіст повідомив про зупинку ще сорока вагонів з російським вугіллям

У Луцьку біля гіпермаркету "Нова лінія" трапилась пожежа

У Луцьку поблизу будівельного гіпермаркету "Нова лінія" трапилась пожежа.

На території новобудови на вулиці Шевченка спалахнула пожежа.

Загоряння сталося близько 9 ранку, 16 вересня.

"Було високе полум'я, але вогонь дуже швидко загасили", – кажуть очевидці.

Станом на 9:55 пожежники загасили вогонь.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook