На Волині мешканцям району подарували сучасний стадіон за 1,5 млн грн, На Волині перекинулась маршрутка разом з пасажирами, Очевидці розповіли всі деталі трагедії на луцькому вокзалі – такими були головні новини Волині у вівторок, 16 жовтня.

Читайте також: Біля "Променя" автомобіль збив п'яного безхатька

На Волині перекинулась маршрутка разом з пасажирами

У Ковелі на вулиці Липинського сталась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Водій маршрутки № 1а "Льонзавод – вул. Загородня", 1978 року народження, керуючи "Мерседес Спрінтер" не впорався з керуванням та здійснив виїзд на узбіччя з подальшим перекиданням.

Двох пасажирів направлено до Ковельської Центральної районної лікарні.

Очевидці розповіли всі деталі трагедії на луцькому вокзалі

Очевидці розповіли подробиці того, як двоє юнаків у Луцьку вилізли на дах вагона, де їх вдарило струмом і один з них спалахнув як факел. Трагедія сталася ввечері 14 жовтня.

"Ми з дівчиною йшли через міст, що проходить над залізничними коліями і раптом побачили яскравий спалах. Потім почули незрозумілий звук і водночас побачили, як на одному з вагонів щось горить. За якусь мить зрозуміли, що то була людина. Моя дівчина лікар, то ж ми кинулися на допомогу! Коли підбігли, побачили, що молодий чоловік горить буквально у нас на очах. У другого теж горів одяг, але не так інтенсивно. Моя дівчина швидко зняла з себе пальто і накинула на "живий факел". У нього горіло все: куртка, штани, футболка. Хлопець знаходився в шоковому стані, таке враження, що в нього була агонія. Але до нього не можна було торкатися, оскільки через його тіло пройшов потужний електричний розряд, який міг уразити. Через який час, коли ми зняли з нього пальто, побачили, що він дихає та живий, але це було неймовірно страшно! Відразу кілька людей викликали швидку, яка прибула за хвилин десять. А також на місці події прибули рятувальники", − розповів очевидець.

Читайте також: На Волині розшукують хлопчика, який зник півроку тому

Також він зазначив, що хлопці були п’яні та неадекватні. Хоча один із них у нормальному стані, який і побіг по чергового лікаря на вокзалі.

Зі слів очевидця, коли палаюче тіло впало з даху вагону, у нього випав паспорт та телефон. На жаль, телефон не вдалося розблокувати, аби повідомити батькам про трагедію. З паспорта стало зрозуміло, що потерпілому 19 років і мешкає він у Струмівці.

На Волині мешканцям району подарували сучасний стадіон за 1,5 млн грн

Мешканці Камінь-Каширського району отримали у користування сучасний стадіон. На оновлення спортивного об'єкта було витрачено 1,5 млн грн. Реалізувати проект вдалось завдяки Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Мешканці Камінь-Каширщини вважають, що стадіон давно потребував оновлення, адже грати на ньому в футбол було дуже незручно. Відтак, завдяки фінансуванню Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", вдалось відновити покриття, здійснити благоустрій території тощо. Нове поле стало чудовим доповненням до спортивного майданчика, який Фонд облаштував тут у 2015 році. Таким чином, з 2015 по 2017 роки ці об’єкти профінансували на майже 5 мільйонів гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter