Собака пошматував ногу старенькій волинянці; На Волині вилучили небезпечну для дітей продукцію; Лучани скаржаться на гори сміття на Центральному ринку; На Світязі втопився 22-річний волинянин − такими були головні новини волині 16 липня.

Читайте також: На Жириновського напали в центрі Москви. ВІДЕО

Собака пошматував ногу старенькій волинянці

У Нововолинську літню жінку покусала собака.

Про це пише Вадім Журавель у групі Я люблю Нововолинськ на Facebook.

"Люди, скільки можна???? Я не проти собак, але так не має бути!!!! А якби дитина мала була???", – коментує ситуацію у дописі.

Читайте також: Українa є oдним з лiдерiв нeзaкoннoгo сурoгaтнoгo мaтeринствa

На Волині вилучили небезпечну для дітей продукцію

Спеціалісти Держпродспоживслужби на Волині здійснили перевірку характеристик освітлювальної апаратури.

Загалом перевірили 176 одиниць продукції. У результаті перевірки виявили факт розповсюдження світильника "Нічник NL11 Lemanso з вимикачем, кількість діодів 4Led", який не мав в документах знаку відповідності технічним регламентам.

За результатами проведеної перевірки вирішили вжити обмежувальні заходи щодо продукції, яка не відповідає встановленим вимогам. Розповсюджувача продукції зобов’язали усунути формальну невідповідності. Крім того, підприємця оштрафували на 3 825 гривень.

Відтак, продукцію, що не відповідає встановленим вимогам, розповсюджувач повернув постачальнику, штраф у повному обсязі сплатив до державного бюджету.

Читайте також: На Рівненщині горіла Луцька брама

Лучани скаржаться на гори сміття на Центральному ринку

Лучанам набридло слідкувати за тим, що поряд з історико-культурним заповідником щонеділі після ринкового дня лишаються гори сміття, яке вітром розносить по вулицях міста.

Також місцевих обурює, що в базарний день вулиці історичної частини міста переповнені автомобілями, а так звана парковка так і не запрацювала.

агадаємо, що на парковці веде свою бездіяльність приватна фірма "Ельбе", яка стала переможцем конкурсу з визначення оператора паркування транспортних засобів. Свого часу підприємство лобіював екс-заступник міського голови, а нині псевдо-експерт "Волинського ЦРУ" Сергій Григоренко. Парковка так і не запрацювала, приватний підприємець у всьому винить міську владу, яка нібито йому ставить "палки у колеса".

"Абсурд, коли в недільні дні Замкова площа переповнена автотранспортом та сміттям, невже це має вабити туриста. То що вже говорити про саму територію центрального ринку", – нарікають мешканці.

Лучани переконані, що таким чином, ринок не є окрасою міста, а навпаки є його тягарем.

Читайте також: НБУ вводить в обіг 20 гривень нового зразка

На Світязі втопився 22-річний волинянин

Поблизу пансіонату "Шацькі озера", що знаходиться на березі озера Світязь втопився 22-річний волинянин.

Житель Іваничівського району приїхав на відпочинок разом зі знайомими та пішов купатись.

Під час пірнання зник з поля зору. Через 15-20 хвилин його тіло виявили на дні озера на глибині біля 2-х метрів на відстані близько 60 метрів від берега без ознак життя.

Працівники екстреної медичної допомоги констатували смерть потерпілого. У ході огляду ознак насильницької смерті не виявили. Тіло направили в бюро судово-медичної експертизи.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter