На Волині чоловік наклав на себе руки, З'явились нові деталі у справі про стрілянину на автомийці у Луцьку, "Був як масовка": ще одному підозрюваному у стрілянині на луцькій мийці обрали запобіжний захід, Працевлаштування, пільги та стипендії: студенти Волині про те, що має змінитись у ставленні до них зі сторони держави – такими були головін новини Волині у п'ятницю, 16 листопада.

Читайте також: Газовий скандал на Волині: комунальники "звалюють" свою провину на мешканців (відео)

З'явились нові деталі у справі про стрілянину на автомийці у Луцьку

З'явились нові деталі у справі про стрілянину на луцькій автомийці. Один з автомобілів, "VOLKSWAGEN Touareg", на якому втекли стрільці, знайшли на Рівненщині на березі річки Горинь − це Село Розваж Острозького району. Вже відомо, що бандитів по населеному пункті доганяли три поліцейські автомобілі. Правоохоронці спочатку доганяли, а потім несподівано припинили погоню. А за автівкою повернулися лише наступного дня під обід. Звісно, ані водія, ані пасажирів на місці вже не було.

"Був як масовка": ще одному підозрюваному у стрілянині на луцькій мийці обрали запобіжний захід

У Києві правоохоронці затримали ще одного підозрюваного у стрілянині на автомийці у Луцьку. Наразі чоловіку вже обрали запобіжний захід.

Зазначають, що затримай Олександр Барташук працював приватним охоронцем та ремонтував взуття. Свою присутність під час вчинення злочину не заперечував, запевняв, що його попросили бути присутнім у якості масовки, про стрілянину нічого не знав.

Слідчий та прокурор подали клопотання до суду, аби підозрюваного Барташука взяли під варту терміном на 60 діб для проведення подальних слідчих дій.

Працевлаштування, пільги та стипендії: студенти Волині про те, що має змінитись у ставленні до них зі сторони держави

Студенти… Без них немає університету, без їх допитливості та зацікавленості немає ентузіазму у викладачів; без студентського дозвілля не існує життя університету; без жвавого студентського руху немає здобутків та надбання, а ні в університеті, а ні в місті, де він знаходиться, а ні в державі. Саме на молодь та молоді "гарячі" серця покладають великі надії у державі, адже молоде покоління здатне змінити на краще життя в країні.

А що ж у свою чергу держава робить для того, аби дати гідну та відповідну освіту та життя для студентів? Що вона робить для того, аби молоді люди не втікали за кордон у пошуках кращої долі? Юристи, лікарі, вчителі та економісти… Чому усі вони, здобувши освіту та отримавши диплом, не можуть знайти свого місця під сонцем у рідному місті чи країні? Чому вони покидають свої домівки та із дипломами про вищу освіту виїжджають за кордон, аби заробити хоча б якусь копійку? А хто після такого захоче взяти їх на роботу по спеціальності? Без досвіду, без навичок…

Тож, журналісти "Під прицілом" вирішили розібратись та поцікавитись у студентів луцьких та волинських ВНЗ тим, як вони бачать навчання у їхніх навчальних закладах та що потрібно робити для того, аби якість життя покращилась і вони змогли себе вільно почувати у власному місті та навчальному закладі.

Читайте також: ТОП-5: волинський депутат склав список улюблених книг

На Волині чоловік наклав на себе руки

На Волині чоловік вкоротив собі віку.

Зазначається, що трагедія сталась в одному з дачних будинків Ковельського району.

Окрім цього, правоохоронці на місці події знайшли закривавлений ніж.

За даними поліцейських, "труп виявлено з ознаками самогубства шляхом пошкодження гострим предметом кровоносних судин".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter