У Луцьку вночі викрали припаркований автомобіль; На Волині вантажівка переїхала чоловіка; Депутат Волиньради подає 2 мільйонний позов у суд за наклеп у ЗМІ; Начальник волинських патрульних потрапив у ДТП на службовому авто; Забіг Святих Миколаїв у Луцьку зібрав сотні щасливих учасників − такими були головні новини Луцька та Волині 17 грудня.

Читайте також: У Луцьку автомобіль провалився у яму

У Луцьку вночі викрали припаркований автомобіль

Зловмисник викрав у лучанина легковик "Nissan Almera".

Поліція оперативно встановила особу правопорушника. Транспортний засіб вилучили.

Учора до луцької поліції із заявою звернувся 31-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що в вночі у нього викрали автомобіль "Nissan Almera", який був припаркований у дворі будинку.

Сума завданих матеріальних збитків склала 80 тис. грн..

Поліцейські оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 24-річний житель міста Вараш сусідньої, Рівненської області. Транспортний засіб вилучили.

Читайте також: Авто, яке викрали у волинянина, знайшли в іншій області

На Волині вантажівка переїхала чоловіка

У Володимир-Волинському районі біля села Білин вантажівка "МАЗ" збила жителя Нововолинська.

ДТП сталася 16 грудня, повідомляє поліція Волині.

Потерпілого госпіталізували у відділення реанімації.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Читайте також: З-під варти звільнили водія, котрий збив на смерть 9-річну дівчинку під Луцьком

Депутат Волиньради подає 2 мільйонний позов у суд за наклеп у ЗМІ

Депутат Волиньради від фракції "УКРОП", Олександр Омельчук позиватиметься до суду на Ківерцівську районну газету "Вільним шляхом".

Про це Олександр Омельчук розповів у коментарі "Під Прицілом".

У нещодавньому випуску газети вийшла стаття, у якій йдеться про нібито перерахування коштів обласного бюджету на користь розчищення плеяди озер у селі Прилуцьке. Як передає ВолиньPost  на гроші повинні були купити рентген апарат у лікарню міста Ківерці. 

Олександр Омельчук відверто обурений цими закидами районного ЗМІ та зазначає, що питанням з розчищенням плеяди озер піднімав ще у минулому році на прохання місцевих жителів, адже не всі мають змогу поїхати на відпочинок до Шацьких озер, а своє місцеве озеро за належного догляду може цілком влаштувати людей. 

"У минулому році я дав запит на розчищення плеяди озер, усі депутати підтримали цю ініціативу, адже зверталося чимало людей, які відпочивають там влітку. Також там проходить обряд хрещення взимку, тому це цілком змістовне прохання громади", – стверджує депутат.

"Але пройшов рік, а очищати озеро так і не взялися, тому я звернувся до голови Ківерцівської районної ради Валерія Ткачука, адже озеро знаходиться за межами населеного пункту і гроші на розчищення може розпорядити він. На що очільник РДА сказав написати офіційний лист звернення", – розповідає Олександр Омельчук.

Але після того, як очільник ОДА Олександр Савченко розкритикував звернення Валерія Ткачука, він надіслав офіційний лист з відмовою у наданні коштів на розчищення озера (йдеться про 2 мільйони гривень), тобто коштів на озеро ніхто не виділяв.

Читайте також: Як на Волині влада погрожує та тисне на опозицію (заява)

Начальник волинських патрульних потрапив у ДТП на службовому авто

Начальник Управління патрульної поліції Волині Олександр Вовченко потрапив в ДТП на службовому автомобілі Hyundai Sonata, яка сталась в Києві.

Як повідомляється, аварія трапилася ще 8 грудня близько 8:00 на вулиці Маршала Конєва в Києві. Там службове авто поліції зіткнулось з іномаркою Ford Mondeo.

"В службовому автомобілі перебував начальник УПП у Волинській області, старший лейтенант поліції Вовченко О.А., який був відряджений з 6 по 13 грудня до відділу спеціальної та фізичної підготовки НАВС з закріпленим за ним службовим авто Hyundai Sonata", – йдеться у відповіді.

Читайте також: У Луцьку на мосту врізалися два легковики та маршрутка (фото)

Забіг Святих Миколаїв у Луцьку зібрав сотні щасливих учасників (відео)

Сотні Святих Миколаїв мчали Луцьком для благодійності.

Напередодні лучани перевдягнулися у новорічні костюми та влаштували марафон. Його мета зібрати кошти для благодійності.

Відео можна переглянути ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter