Новий голова Волинської митниці обвинувачується у зґвалтуванні та побитті; на Волині жорстоко побили жінку; у Луцьку на проспекті зіткнулись три маршрутки з пасажирами, є постраждалі; у Луцьку легковик на великій швидкості влетів у вантажівку, є постраждалі − такими були головні новини Волині та Луцька у середу, 17 липня.

Читайте також: На "Ягодині" у рейсовому автобусі митники виявили три пакунки з марихуаною (фото)

Новий голова Волинської митниці обвинувачується у зґвалтуванні та побитті

Нового начальника Волинської митниці Андрія Войцещука обвинувачували у зґвалтуванні та нанесені тілесних ушкоджень своїй колезі.

Митники Волині 16 липня зібралися у Римачах, щоб прозвітувати про свою роботу.

Першим до трибуни вийшов звітувати начальник митного поста "Ягодин" Олександр Оникійчук.Після сухої доповіді із цифр голова Волинської митниці Андрій Войцещук поцікавився скільки скарг надійшло від осіб, які перетинали кордон. На Ягодині таких скарг зафіксовали 156. 

Від монотонного читання звітів, схоже геть знудився заступник голови Волинської Митниці Юрій Терещук. Зам вирішив поцікавитись у Андрія Войцещука щодо злощасного бурштину, який став ще однією плямою на і без того не вельми чистій репутації митників.

Відзначимо, новопризначений митник Андрій Вройцещук, має ще ту славу. Його обвинувачують у згвалтуваанні та нанесені тілесних ушкодження. Подейкують, що так завершилося святкування Дня митника у 2013 році у Хмельницькій області. Там він очолював Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС.

Мало того, як виявилося він рік примудрився всидіти одразу на двох посадах. Адже у 2018-му Кривіцького перевели у заступники голови ДФС України. Але з посади керівника митниці Волині, як вже сьогодні з'ясувалося, він не звільнився. Кілька місяців тому Кривіцького у Києві гучно звільнили, мовляв кришує корупцію, але лише з посади заступника голови ДФС, а не з посади керівника митниці. 

Детальніше дізнайтеся у відео.

Читайте також: На Волині прикордонники підстрелили контрабандиста

У Луцьку на проспекті зіткнулись три маршрутки з пасажирами, є постраждалі 

У Луцьку на проспекті Перемоги зіткнулися три маршрутки.

16 липня, на проспекті Перемоги на зупинці громадського транспорту зіткнулися три маршрутних таксі "Богдан". Внаслідок автопригоди двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Автопригода трапилася близько 17 години. 

57-річний лучанин, керуючи маршрутним таксі "Богдан", під'їжаючи до зупинки громадського транспорту, допустив зіткнення із іншої маршруткою, яка зупинилась для висадки та посадки пасажирів, внаслідок чого транспортний засіб зіткнувся із третім маршрутним таксі, яке стояло попереду.

Автобуси отримали значні механічні пошкодження.

Через ДТП від РЦ "Промінь" у напрямку "Там Таму" утворився затор.

Читайте також: У селі на Волині трапилася велика пожежа через дитячі пустощі

На Волині жорстоко побили жінку

У місті Ковелі на вокзалі побили жінку.

Поліція проводить досудове розслідування за фактом розбійного нападу на жительку міста Ковеля.

Злочин стався у вівторок, 16 липня, о 05:30 зранку.

Правоохоронці просять відгукнутися свідків злочину, в тому числі чоловіка старшого віку, який у цей час проходив у тунелі.

"Якщо у цей час ви перебували неподалік від місця злочину або маєте інформацію, яка допоможе в розкритті вказаного злочину або повідомте про це на лінію 102 або за телефонами: 0952426775, 61-6-45", − йдеться у повідомленні.

Конфіденційність гарантують. 

Читайте також: У центрі Луцька маршрутка зіштовхнулась із легковиком (фото)

У Луцьку легковик на великій швидкості влетів у вантажівку, є постраждалі

У Луцьку на вулиці Львівській сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та лешкового автомобіля.

Масштабна дорожньо-транспортна пригода трапилась у ніч на 17 липня у Луцьку, на вулиці Львівській. 

Згідно із інформацією свідків, ДТП трапилась за участю вантажного автомобіля та легковика Audi. Внаслідок зіткнення обидва транспортні засоби отримали значні механічні ушкодження. Згідно з попередньою інформацією, є постраждалі.

Зіткнення було настільки сильними, що у Audi спрацювали подушки безпеки. Внаслідок ДТП фура в'їхала у інформаційне табло заправки.

Подробиці та наслідки інциденту уточнюються.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook