Ігор Палиця розповів, кого хоче бачити на посаді голови Волинської ОДА; Савченко прийняв рішення піти з посади голови Волинської ОДА; на Волині знайшли школярку, яка пішла з дому та не повернуласьІгор Палиця повідомив, чи об'єднається УКРОП зі "Слугою народу" перед парламентськими виборами − такими були головні новини Волині та Луцька у п'ятницю, 17 травня.

Читайте також: На Волині звільняється голова однієї з найуспішніших громад

Ігор Палиця розповів, кого хоче бачити на посаді голови Волинської ОДА

Очільник Волинської обласної ради Ігор Палиця 16 травня відповів на питання журналістів у програмі "Відкрита влада" на телеканалі "Аверс". Зокрема, він відповів на запитання журналістки "Під прицілом" про те, кого б він хотів бачити на посаді голови Волинської обласної державної адміністрації.

"Я не задумувався над прізвищем, але головне – я хочу, щоб ця людина дбала про Волинь. Немає різниці яке прізвище буде в цієї людини чи ким вона буде. Основне, щоб новий голова ОДА дбав про Волинь. Ну і, звісно, щоб ця людина не стала "бронзовою" – щоб не думала, що вона "директор бази" і можна все робити, що заманеться", – сказав Ігор Палиця.

Читайте також: "ОДА і її голова – абсолютно непотрібні державі", – Ігор Палиця

Савченко прийняв рішення піти з посади голови Волинської ОДА

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко повідомив, що написав заяву про відхід з посади вже давно, але не подав її Петру Порошенку, бо це було некоректно на той час.

Наразі ж губернатор чекає на відставку, аби нарешті зайнятись здоров'ям. Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: Смертна кара і три губернатори: що відбувалось на сесії Волиньради

На Волині знайшли школярку, яка пішла з дому та не повернулась

Дівчинку із села Руда Любомльського району, яка зникла 15 травня, яка зникла 15 травня, знайшли. Дитина втекла з дому через конфлікт з мамою.

За її словами, дівчину знайшли ще учора, 16 травня. З’ясували, що дитина мала непорозуміння з батьками, тож таким чином висловила свій протест. Вона ночувала на вокзалі, а тоді поїхала в Ковель. Там вона зателефонувала знайомому, щоб зустрітися. Хлопець же, вже знаючи, що його знайому розшукують, і повідомив у поліцію.

Читайте також: Зростання тарифів на газ: скільки волинянам доведеться платити з червня

Ігор Палиця повідомив, чи об'єднається УКРОП зі "Слугою народу" перед парламентськими виборами

Очільник Волинської обласної ради Ігор Палиця 16 травня відповів на питання журналістів у програмі "Відкрита влада" на телеканалі "Аверс". 

Серед запитань від журналістів провідних ЗМІ Волині прозвучало наступне: "Чи зможуть об'єднатися фракція УКРОП із партією "Слуга народу" перед парламентськими виборами?".

"Я не думаю, що УКРОП об'єднається зі "Слугою народу". І навіть не 99, а 100%, що ні. І це не через те, що не захоче УКРОП, це через те, що відмовиться "Слуга народу". Вони сьогодні великі, перспективні і їм не потрібен ніхто...",  – зазначив голова Волиньради Ігор Палиця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook