У Луцьку знайшли мертвим пенсіонера, на Світязі відпочивальників вітром віднесло від берега, спіймали вбивцю, який вбивав заради  розваги – такими були головні новини Волині 18 липня.

 Пенсіонера Кекоша Віталія Володимировича, який зник нещодавно у Луцьку, знайшли мертвим.

Знайшли мертвим пенсіонера, якого розшукували у Луцьку

На Волині 19 відпочивальників застрягли на острові на озері Світязь, яких віднесло туди вітром, коли вони плавали на катамаранах і матрацах.

На Світязі 20 відпочивальників віднесло вітром на острів

Поліція розшукує безвісти зниклого громадянина Володимира Степановича Оліферчука , 01.01.1966 р.н. жителя с. Піщане, Камінь-Каширського району Волинської області.

Протягом 7 днів розшукують волинянина, який пішов до лісу та не повернувся

У Стрию у Львівській області з рейсового автобуса зняли 23-річного парубка з обрізом мисливської рушниці. З нього він щойно застрелив чоловіка і спокійно рушив додому. До того ж, виявилось, що це не перша його жертва. Слідчих він приголомшив зізнанням – убивав заради нових відчуттів.

Їхав автобусом «Луцьк-Ужгород»: на Львівщині затримали чоловіка, який вбивав заради розваги

У Раймісті колишнього Рожищенського району Волині – скандал. На одній з хат з’явилися плакати з лайливими надписами. «Самозванцем», «нелюдом» та «падлом» на все село обізвали… вчителя. Той досі ні з ким конфліктів не мав, а тепер змушений терпіти неймовірне приниження.

Сусідські війни на Волині: чоловік обписав батьківську хату прокльонами на сусіда

Майбутній чемпіонат УПЛ знову може змінити склад своїх учасників.

«Волинь» може замінити «Рух» в УПЛ

Автопригода трапилася близько 17 години 18 липня. Ford Focus, в якому перебували п'ятеро дорослих і четверо дітей, врізався в дерево. За словами місцевих жителів, легковик з людьми повертався з відпочинку. Унаслідок автопригоди загинув водій, пасажирка і маленька дівчинка.

У ДТП в Луцькому районі загинули маленька дівчинка, пасажирка та водій

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook