На Волині – масштабна автотроща: зіткнулися чотири автомобілі, є постраждалі; У Луцькраді пройшла зустріч із підприємцями зі "Старого ринку" стосовно їхнього переїзду; На Волині "благодійний фонд" незаконно збирає гроші, прикриваючись здоров'ям дівчинки; У Луцьку працівники ігрового закладу "замовили" грабіжників, щоб приховати доходи; На Волині зіткнулись два автомобілі; Поліція Волині запрошує на роботу працівників: кого потрібно та скільки платять – такими були головні новини Волині, у вівторок, 19 листопада.

Читайте також: Повідомили, у яких маршрутках Луцька встановлять валідатори

На Волині – масштабна автотроща: зіткнулися чотири автомобілі, є постраждалі (фото)

На Волині сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, у якій зіткнулися чотири автомобілі.

Зазначається, що аварія сталася на трасі Львів-Луцьк у селі Терешківці Горохівського району. Як видно на фото, зіткнулися вантажівка, мікроавтобус та легковики. 

Є постраждалі, рух заблоковано. 

У Луцькраді пройшла зустріч із підприємцями зі "Старого ринку" стосовно їхнього переїзду

Сьогодні, 19 листопада відбулася зустріч з ініціативною групою підприємців з Центрального (Старого) ринку з приводу його перенесення на "Новий ринок", що знаходиться в районі ЛПЗ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міського голови Ігор Поліщук:

"Станом на сьогодні єдиним облаштованим, побудованим згідно норм ДБН та найбільш перспективним місцем для переносу ринку є "Новий ринок" поруч з мікрорайоном ДПЗ, земельна ділянка якого складає близько 6 Га.

Читайте також: Через перешкоджання роботі КП "Волиньприродресурс" відкрито кримінальне провадження

На Волині "благодійний фонд" незаконно збирає гроші, прикриваючись здоров'ям дівчинки – соцмережі (фото)

На Волині незаконно збирають кошти, прикриваючись допомогою молодій дівчині.

Про це у групі "Подаруємо життя разом" у Facebook написала мама дівчинки, на "лікування" якої збираються кошти:

"І знову маємо новини від фонду "Добра бджілка". Тепер сигнал прозвучав з Камінь-Каширська! Цікаво, це знову чиясь помилка? Чи це просто подумали, що там ніхто не побачить? Тепер видно, що це за фонд. Тільки незрозуміло, куди все-таки гроші збирають. А найголовніше, що люди вірять. Не хочу щоб в мене тикали пальцями і називали нас шахраями.

У Луцьку працівники ігрового закладу "замовили" грабіжників, щоб приховати доходи

У Луцьку викрили двох місцевих жителів у неправдивому повідомленні про грабіж у розважальному ігровому закладі. 

У вівторок, 5 листопада, вранці до поліції звернувся 31-річний лучанин, адміністратор одного із розважальних ігрових закладів, що на проспекті Грушевського в обласному центрі. Заявник повідомив, що близько восьмої години невідома особа в приміщенні закладу за місцем його роботи завдала йому тілесних ушкоджень і відкрито викрала 17 тис. грн. За фактом грабежу слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України.

Перевізники з інших міст та нові тролейбуси: Луцькрада буде боротися із свавіллям маршрутників

Ніхто на поступки перевізникам не йде, а також, щоб не допустити транспотрний колапс, Луцьк закупить 30 нових тролейбусів. Окрім того, було оголошено конкурс на міські маршрути, до участі запрошують й перевізників з інших міст.

Про це Луцькрада вказала 18 листопада у відповіді на петицію щодо шантажу з боку перевізників. Нагадаємо, на початку листопада лучанин Вадим  Слива зареєстрував петицію з вимогою припинити багаторічний шантаж міста з боку маршрутників. 

Він запропонував змінити умови договору з місцевими перевізниками, залучити надійних перевізників з інших міст і збільшити тролейбусний парк.

Читайте також: У Луцьку розшукують молодого чоловіка, який пішов з дому і не повернувся

Поліція Волині запрошує на роботу працівників: кого потрібно та скільки платять

Головне управління Національної поліції у Волинській області запрошують на роботу.  Зокрема, шукають слідчих, дільничних офіцерів, кінологів та інших. 

Пропонують: високу заробітну плату; щорічну оплачувана відпустка від 30 діб; перспективу  кар’єрного зростання; можливість підвищити освітній рівень; соціальне забезпечення згідно діючого законодавства, пільговий лізинг на житло, компенсація за винайм житла; дружню команду; стабільну роботу.

Прийом оnline-анкети та документів проводиться у період з 11 листопада по 29 листопада 2019 року за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 11 (з 9.00 до 17.00 щодня, окрім вихідних та святкових днів). 

На Волині зіткнулись два автомобілі (фото)

На автодорозі у селі Копачівка Рожищенського району – аварія за участі двох авто.

Так, поблизу пішохідного переходу зіткнулись два легковики – Volkswagen Golf та Chevrolet Lacetti. Обидва авто зазнали незначних ушкоджень.

На місці події працювала поліція.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook