Молодий волинянин потонув у Польщі: сім'я потребує допомоги; на Волині польський посадовець став на коліна перед загиблим 20-річним Героєм АТО; у місті на Волині 21-річна дівчина порізала свого 53-річного співмешканця; на "бляхах" та без документів: з'явилось відео аварії у селі під Луцьком; у поліції Волині повідомили, як каратимуть за невчасно розмитнені "євробляхи" – такими були головні новини Волині та Луцька у понеділок, 19 серпня.

Читайте також: На Волині учні по-звірячому побили та пограбували вчителя

Молодий волинянин потонув у Польщі: сім'я потребує допомоги

Трагедія сталася вчора, 18 серпня. У Польщі потонув 20-річний житель села Мовчанів, Королюк Василь Русланович, який поїхав туди на заробітки.

"Сьогодні жителів села Мовчанів сколихнула дуже сумна звістка – вчора в Польщі втопився наш односельчанин, молодий 20-річний хлопець – Королюк Василь Русланович, який поїхав туди на заробітки", – йдеться у повідомленні.

Однак, щоб доставити тіло покійного для поховання на Україну, потрібна значна сума грошей, яких родина не має. Тому просить у всіх небайдужих людей термінової допомоги!

Читайте також: На Волині п'яний водій на ВАЗ злетів у кювет

На Волині польський посадовець став на коліна перед загиблим 20-річним Героєм АТО

В селі Вовчицьк Волинської області 17 серпня поховали 20-річного військовослужбовця ЗСУ Олександра Колбуна, який загинув на Донбасі.

Про це розповів колишній керівник Маневицької РДА Андрій Линдюк у Facebook.

На похороні був присутній маршалок польського сенату Станіслав Корчевський.

Як відомо, він став на коліно перед могилою загиблого українця.

Читайте також: Помер легендарний ветеран УПА − уродженець Волині (фото)

У місті на Волині 21-річна дівчина порізала свого 53-річного співмешканця

У місті на Волині молода дівчина напала з ножем на свого співмешканця.

Ввечері, за місцем проживання, під час сварки, яка виникла після розпиття спиртного, 21-річна ковельчанка кілька разів вдарила ножем свого 53-річного співмешканця.

Чоловіка з тілесними ушкодження госпіталізували у відділення хірургії Ковельського міського територіального медичного об’єднання.

Жінку правоохоронці затримали у порядку ст.208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Читайте також: Фіналіст "Голос. Діти" з Волині Ярослав Карпук випустив свій перший кліп

На "бляхах" та без документів: з'явилось відео аварії у селі під Луцьком

З'явилось відео дорожньо-транспортної пригоди у селі Зміїнець Луцького району.

Нагадаємо, селі Зміїнець Луцького району на перехресті вул. Луцька та вул. Першотравнева сталася аварія, 16 серпня близько 21:00.

Водій автомобіля ВАЗ почав повертати, увімкнувши сигнал повороту за 20 метрів до здійснення маневру.

Тим часом позаду на великій швидкості рухався автомобіль Volkswagen на польській реєстрації, нехтуючи ПДР у населеному пункті, почав здійснювати обгін, не зважаючи на пішохідні переходи та суцільну смугу.

У результаті він врізався у бокову частину легкового авто. На щастя, у ДТП ніхто не постраждав.

Читайте також: У Луцьку водій маршрутки придушив дверима стареньку бабусю

У поліції Волині повідомили, як каратимуть за невчасно розмитнені "євробляхи"

Волинські поліцейськими разом із митниками обговорили алгоритми дії щодо автомобілів на єврономерах, терміни перебування яких на території України порушені.

Як повідомлялось раніше, з 22 серпня, відповідно до змін в Закон України "Про Національну поліцію", поліцейські здійснюватимуть зупинку транспортних засобів на іноземній реєстрації з метою перевірки законності їх перебування на території держави.

Відповідно до змін в КУпАП, до статті 121, якщо поліцейські виявлять порушення, а саме, керування автомобілем, щодо якого порушено терміни переміщення в митному режимі транзиту та/або тимчасового ввезення, вони виноситимуть постанову з накладенням штрафу 8500 гривень. Якщо ж порушення виявлять вдруге протягом року, вже складатиметься протокол, який направлятиметься в суд. Тоді порушнику загрожує штраф 17 тисяч гривень з позбавленням права керування на 1 рік та оплатним вилученням транспортного засобу чи без нього.

В.о. заступника начальника Волинської митниці Дмитро Джига зазначив, що митниця повідомлятиме патрульну поліцію про порушників і терміни, які вони порушили, а далі поліція діятиме відповідно до чинного законодавства.

Оновлення баз даних здійснюватиметься щотижня.

Детальніше читайте ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook