Волинський ветеран АТО загинув у страшній аварії (фото), На Волині у пожежі загинув чоловік, Волиняни потрапили у смертельну аварію на Житомирщині (фото), На Волині викрили крадіїв лісу та вилучили у них сумнівну лісодеревину, На Волині браконьєри жорстоко розстріляли 7 ланей у вольєрі, Волинський нардеп пройшов 100 кілометрів без їжі та сну – такими були головні новини Волині у понеділок, 2 грудня.

Читайте також: На Волині водій маршрутки через шість гривень висадив 9-річну дівчинку

На Волині у пожежі загинув чоловік

На Волині трапилась пожежа, внаслідок якої загинув чоловік.

29 листопада під час гасіння пожежі у дерев’яній господарській споруді в селі Хрипаличі Володимир-Волинського району співробітники ДСНС виявили тіло 52-річного чоловіка.

Причина виникнення пожежі та обставини загибелі чоловіка встановлюються.

За попередніми даними, вогонь спалахнув внаслідок короткого замикання електромережі.

Волиняни потрапили у смертельну аварію на Житомирщині (фото)

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 1 грудня близько 7:00 на 202 км автодороги Київ-Ковель.

Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Golf, 38-річний житель Волинської області, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням, пошкодив відбійник та з’їхав у кювет. За попередніми висновками, водій заснув за кермом.

Унаслідок ДТП керманич автомобіля загинув на місці події. Пасажир транспортного засобу, 41-річний житель Волині, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Олевської райлікарні.

На Волині викрили крадіїв лісу та вилучили у них сумнівну лісодеревину

Під час оперативного відпрацювання Маневицького району співробітники поліції зупинили автомобіль ЗІЛ-131 з деревиною.

За кермом транспортного засобу перебував 42-річний місцевий житель цього ж району. Водій не надав жодних, передбачених чинним законодавством, документів на деревину.

Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик. За фактом незаконної порубки лісу слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України.  

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що автомобіль із сумнівною деревиною прямував на пилораму в село Городок цього ж району. Під час санкціонованого обшуку на пилорамі поліцейські вилучили майже 200 м. куб. лісодеревини, зокрема, сосни та дубу, на яку не було жодних документів, як те передбачено чинним законодавством.

Читайте аткож: На Волині чоловік за розбещення 5-річної дівчинки потрапив за грати

На Волині браконьєри жорстоко розстріляли 7 ланей у вольєрі

В ніч на 2 грудня невідомі вбили тварин, які проживали у вольєрі на території Воротнівського лісництва ДП "Ківерцівське ЛГ".

Усі семеро розстріляних тварин – самки ланей.

Найближчим часом лісівники планували випускати цих звірів на волю. Ймовірно вбивали тварин заради дикунської розваги, навіть не намагаючись приховати сліди злочину чи забрати тіла. Браконьєри використовували глушники – не було чутно жодного пострілу. Вбивство лісівники виявили вранці, коли традиційно приїхали на підгодівлю тварин.

На місці вже працюють ветеринарні служби та поліція.

Волинський нардеп пройшов 100 кілометрів без їжі та сну

Волинський нардеп Ігор Гузь та ще понад 50 учасників взяли участь в акції "Похід 100" та пройшли 100 кілометрів біля Києва без їжі та сну. 

Ігор Гузь зазначив, що таке випробування – хороший досвід для тих, хто має непогану спортивну підготовку, бажання та силу волі.

"Особисто я до цього моменту долав не більше 50 кілометрів пішки. Наша група, організована Pohod100, пройшла дистанцію, зокрема, й вночі при температурі -10 градусів. І це був фактор, який дещо ускладнював весь процес", – йдеться в дописі.

Депутат каже, що для початку потрібно розуміти, для чого вам такий виклик і чи готові ви, зціпивши зуби, дійти до кінця, адже у будь-якому випадку наприкінці дистанції буде важко.

"Одяг та екіпіровка. Більшість мають проблеми з натертими ногами, але мені вдалося гарно підібрати взуття (дві пари) та термошкарпетки, тому ця "болячка" довготривалих походів оминула стороною.

Відсутність їжі та сну глобально не вплинули на моє самопочуття: а от мороз – так. Особливо, в ті моменти, коли ти мусиш почекати тих, хто відстав, або на привалах. При -10 м’язи, які до того розігрілися, миттєво стають "дубовими". І щоразу їх знову "розкочегарити" вдавалося через силу", – пише нардеп.

Волинський ветеран АТО загинув у страшній аварії (фото)

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув старшина 51 ОМБр.

"Вчора під час ДТП трагічно загинув старшина інженерного відділення ГІЗ 51 омбр Воробчук Олег Михайлович. Без батька залишилося 2 дітей.

Похорон відбудеться 3 грудня 2019 року у м. Володимир Волинський", – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook