Для церковної еліти: у Зимненському монастирі на Волині виявили гелікоптерний майданчик, "Євробляхарі" заблокували трасу біля Луцька, У Луцьку жінка продавала амфетамін у лікарні, У Луцьку знайшли тіло 19-річного хлопця, який не повернувся додому, Розшукують двох чоловіків, які причетні до вбивства на луцькій автомийці – такими були головні новини Волині у вівторок, 20 листопада.

Читайте також: Відома луцька активістка Юлія Євпак поділилась своїми літературними смаками, склавши топ-5 найулюбленіших книг

"Євробляхарі" заблокували трасу біля Луцька

У селі Княгининок розпочався всеукраїнсьий протест активістів "АвтоЄвросила".

Станом на 10:00 рух транспорту повністю перекритий, у пробці стоїть безліч авто.

"Депутати взагалі ніяк до нас не ставляться, вони ніби з іншого світу. Ми цією акцією вимагаємо доступне розмитнення, адже на сьогоднішній день вже проголосовано за законопроекти №8487 та №8488 без правок від народу, які неодноразово подавали активісти", – розповідає один з організаторів протесту Ігор.

У Луцьку жінка продавала амфетамін у лікарні

У Луцькій міській клінічній лікарні, жінка хотіла продати амфетамін.

Під час судового засідання вдалося встановити, що обвинувачена незаконно придбала з метою збуту порошкоподібну речовину білого кольору, яка містить у своєму складі психотропну речовину – амфетамін. Потім жінка принесла наркотики в травматологічне відділення КЗ "Луцька міська клінічна лікарня", що на проспекті Відродження, 13.

У Луцьку знайшли тіло 19-річного хлопця, який не повернувся додому

У Луцьку знайшли тіло 19-річного Олександра Барановича, який зник майже місяць тому.

Тіло Олександра Барановича знайшли 19 листопада вдень у річці Стир. Ознак насильницької смерті не виявили.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії.

Читайте також: У Луцьку вантажівка вщент рознесла капот легковика (фото)

Розшукують двох чоловіків, які причетні до вбивства на луцькій автомийці

Волинські правоохоронці розшукують двох чоловіків, які підозрюються у скоєнні тяжких злочинів. Йдеться про ст. 115 ч. 2 п. 12 (умисне вбивство), ст. 296 ч. 4 (хуліганство) ККУ.

Так, розшукуються мешканці Київської області Джикія Тамазі Венорієвича, 21 жовтня 1981 року народження та Кривочкіна Олександра Вікторовича, 19 жовтня 1991 року народження.

Наразі вони переховуються від органів слідства.

Для церковної еліти: у Зимненському монастирі на Волині виявили гелікоптерний майданчик

В Успенському Зимненському ставропігійному жіночому монастирі біля міста Володимир-Волинський виявили гелікоптерний майданчик, який використовується для VIP-гостей, як розповідають місцеві.

Тут помічали приліт на гелікоптері Предстоятеля Російської православної церкви в Україні Онуфрія. Востаннє його бачили у жовтні цьогоріч на святкуванні свята Всіх святих землі Волинської. До Луцька теж прилітав гелікоптером.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter