У чому мати народила: у Луцьку в торговому центрі розгулював голий чоловік (відео), Вандали у Луцьку пошкодили святкову інсталяцію (фото, відео), Як на Волині районний суд відсвяткував новосілля (фоторепортаж), Повідомили шокуючі деталі нападу п'яних хуліганів на поліцейських у Луцьку, Волинянин перерахував на користь партії Гройсмана кругленьку суму (відео) – такими були головні новини Волині 21 грудня.

Читпайте також: Луцький конкурс краси Олександра Главацького знову потрапив у "Рагу.лі" (відео)

У чому мати народила: у Луцьку в торговому центрі розгулював голий чоловік (відео)

Пізнього вечора 19 грудня у Луцьку працівники поліції побачили в одному з торгівельних центрів молодого чоловіка, який сидів на підлозі – "в чому мати народила". Чоловіка затримали – про це редакції "Аверс" стало відомо з власних джерел. Проте, вже зранку з’ясувалось – інформації про цей випадок ні в поліції, ні в патрульних – немає.

В такий, аж занадто екстравагантний спосіб, чоловік вирішив знайти собі наречену у торговому центрі. Відомо, що оголеного чоловіка виявили вже після закриття ТРЦ. Аби вияснити, як роздягнений чоловік опинився в торговому центрі, та чому голяка сидів на підлозі, журналісти звернулись до адміністрації закладу. Втім, у самому ТРЦ прокоментувати ситуацію, яка сталась минулого вечора, відмовились – сказали надсилати письмовий запит.

Був надісланий запит – чи затримали чоловіка, якому було аж занадто спекотно в торгівельному центрі, чи повезли його на освідування? Ні в головному управлінні національної поліції, ні в патрульній поліції Волинської області жодної інформації про інцидент з чоловіком без одягу не було.

Лиш близько 15 години прес-секретар патрульної поліції Волині Ольга Бузулук повідомила – що напередодні близько 23 години патрульні виїхали до торгового центру, однак потім чоловіка вдалось забрати мамі.

"Коли прибули на місце події – чоловік вже поводився спокійно. Перебував на першому поверсі. Він був в штанах. Взутий. Патрульні зателефонували до його матері – знайшли номер телефону. І вона приїхала забрала сина додому" – повідомила Ольга Бузулук.

Здавалося б за таку як мінімум дивну поведінку в громадському місці мало б бути принаймні адмінстягнення – однак чоловіку така вихідка, схоже, зійшла з рук. 

Вандали у Луцьку пошкодили святкову інсталяцію (фото, відео)

У Луцьку, 20 грудня на вулиці Богдана Хмельницького, невідомі пошкодили святкову інсталяцію.

"Напередодні новорічно-різдвяних свят усі разом ми намагаємось зробити наше місто яскравим та святковим. Вулиці та проспекти у різних мікрорайонах засяяли новорічними вогниками, а у центрі з’явилися святкові інсталяції та фотозони для різдвяної атмосфери, гарного настрою і незабутніх світлин на згадку.

Читайте також: Частина Луцька у понеділок залишиться без тепла

Однак, деякі недобросовісні громадяни не хочуть бачити наше місто гарно прибраним і вдаються до незрозумілих дій. Увечері, 20 грудня, невідомі пошкодили святкову інсталяцію на вулиці Богдана Хмельницького поблизу пам’ятника Святому Миколаю", – повідомляє прес-служба Луцькради.

Небайдужа лучанка також опублікувала відео у Фейсбук, щоб допомогли впізнати дівчат, які понищили прикраси.

"Звертаємось до лучан, якщо ви побачите подібні випадки, повідомляйте про них за номером лінії оперативного реагування "15-80", або у департамент муніципальної варти 067 0000679.

Сподіваємось на розуміння кожного. Дуже хочемо, щоб такі випадки більше не повторювались. Щоб лучани та гості міста поринули у святкову атмосферу новорічно-різдвяних свят", – йдеться на сайті.

Як на Волині районний суд відсвяткував новосілля (фоторепортаж)

Вчора, 20 грудня, у місті Ківерці, відбулося відкриття нового приміщення місцевого районного суду.

На церемонію відкриття прибули представники судової гілки влади України, Волині, місцевої влади та духовенства. Зокрема, суддя Конституційного Суду України Петро Філюк, голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, начальник територіального управління Державної судової адміністрації у Волинській області Наталія Коцирій, голова Волинського апеляційного суду Віктор Гапончук, керівники суддів Волинської області та інші почесні гості.

Урочистому перерізанню стрічки перед новою будівлею передувала екскурсія старим приміщенням, де здійснювалося правосуддя, яку провів голова Ківерцівського районного суду Олександр Костюкевич.

Невеличкі кабінети, одна судова зала та відсутність достатньої кількості камер для підсудних значно ускладнювали роботу працівників суду.

"Ця будівля, площею близько 280 квадратних метрів, була зведене ще у 1939 році і пізніше добудовувалася. Вона має єдиний зал судових засідань, який обладнаний камерами відеозапису, а згідно останніх змін, усі справи, які стосуються кримінально-професуального кодексу, мають записуватися. І саме через відсутність відеокамер судді не могли вчасно розглядати ту кількість кримінальних справ, які надходили до суду. В результаті порушувалися строки розгляду", – розповів Олександр Костюкевич.

Повідомили шокуючі деталі нападу п'яних хуліганів на поліцейських у Луцьку

Вчора 20 грудня, у Луцьку, близько 20:00 на проспекті Президента Грушевського біля бару "Савана" між "розігрітими" молодиками та працівниками нацполіції виник конфлікт, який завершився різаниною.

Як стало відомо сайту "Під Прицілом" з власних джерел, кілька молодих хлопців та двоє дівчат влаштували вечірку у квартирі, вживали алкоголь, можливо, й психотропні речовини.

Молодики з дівчатами вирішили піти в магазин за водою, а по дорозі до нього зустріли неповнолітнього хлопця, якого юрбою почали гамселити.

Саме в цей момент і вийшли на перекур працівники поліції, які святкували в позаробочий час колишнє професійне свято. Поліцейських заступилися за молодого хлопця, який згодом втік, а між ними та агресивною компанією спричинилась жорстока бійка.

Читайте також: "Жодних схем, пов’язаних з азартними іграми, в області не буде": на Волині масово закривають ігрові заклади

Один з нападників взяв у руки бруківку і кинув в голову представнику судової охорони та вибив потерпілому 3 зуби.

Іншому поліцейському всунули ніж у ногу, ще одному у пах, потерпілий ледве не залишився без чоловічого органу.

Нападник Артур Ф. є сином місцевих валютників Завокзального ринку, що підтвердили "Під прицілом" їхні знайомі. Свого часу вони були жертвою пограбування, коли з машини подружжя поцупили понад 40 тисяч доларів США і поліція оголошувала у місті план "Перехват". Нині зловмисник знаходиться в ІТТ, чекаючи обрання міри запобіжного заходу.

Життю поліцейських нащастя нічого не загрожує.

Волинянин перерахував на користь партії Гройсмана кругленьку суму (відео)

Внесок у розмірі 500 тисяч на користь політичної партії, волинянина притягнули до адміністративної відповідальності. Все тому, що він хотів підтримати політсилу, попри власний податковий борг.

Позачергові вибори до парламенту відбулись у липні, партій балотувалось чимало. Небайдужі люди виділяли кошти на підтримку тієї чи іншої політсили. Не став винятком волинянин Павло Сінченко – він, внесок за внеском перераховував через банк кошти на рахунок партії екс-прем’єр-міністра "Українська стратегія Гройсмана" в загальній сумі 500 тисяч грн. І все б нічого, та, однак, у чоловіка був податковий борг – більше 1 тисяч 600 грн. А за це передбачено адмінстягнення. 

Павла Сінченка притягнули до адмін відповідальності, справу слухали у Луцькому міськрайонному суді. Сам чоловік на судове засідання не з’явився, а його захисник – адвокат Ярослав Тратніков подав клопотання – закрити провадження у зв’язку з закінченням строку накладення адмінстягнення. 

"Суд вважає, що Сінченка необхідно визнати винним у вчиненні адмін правопорушення, а провадження в даній адміністративній справі закрити у зв’язку з закінченням на момент розгляду справи строків, передбачених статтею 38", – постановила суддя Світлана Рудська

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook