На Волині знайшли повішеним 63-річного чоловіка, Уже відсьогодні у Луцьку можна придбати електронні квитки, Матері вивезли сина просто на польову дорогу: "випадкова" смерть волинського резервіста, На Волині автівка на переході збила 6-річного хлопчика: дитина – в реанімації – такими були головні новини Волині у вівторок, 22 жовтня.

Читайте також: Біля Луцька вантажівка на смерть збила чоловіка: поліція встановлює особу загиблого

Уже відсьогодні у Луцьку можна придбати електронні квитки

Уже із сьогоднішнього дня лучани пільгових категорій можуть отримати електронні квитки за адресою: вулиця Лесі Українки, 16.

Як повідомив керівник управління транспорту та зв’язку Віктор Степанов, уже відсьогодні пільговики можуть придбати електронні квитки для проїзду в громадському транспорті в приміщенні, що на вулиці Лесі Українки, 16.

Відзавтра, 23 жовтня, квитки також можна буде придбати в ЦНАПі, далі електронні квитки будуть доступні і в приміщенні департаменту соціальної політики.

Матері вивезли сина просто на польову дорогу: "випадкова" смерть волинського резервіста

В кінці серпня волинянина, резервіста Юрія Степанюка військкомат призвав на збори на Рівненський військовий полігон. Перед тим як їхати на полігоні чоловік пройшов медогляд.

Зокрема, під час огляду постановили, що чоловік придатний до служби. Однак на полігоні він не пробув і трьох тижнів – його з важкою стадією запалення легень, без супроводу медиків, віддали на руки матері. Через кілька днів солдат помер у одній із луцьких лікарень.

Мати резервіста, жителька Володимир-Волинського, Орися Стеанюк розповідає, що після того як вона забрала сина з полігону, його долею не поцікавився ніхто – ні командири військової частини, в якій він служив, ні військкомат. 

Орися Степанюк розповідає, що з 18 років її син був комісований, адже мав міжхребцеву грижу. У 2017 році йому зробили операцію на коліно та вставили у ногу шуруп. 

Попри це, цьогоріч, коли чоловік збирав документи для офіційного працевлаштування, у військкоматі йому сказали пройти медогляд, після якого і поставиновили, що він придатний до служби. І у серпні його призвали на військові навчання з яких він так і не повернувся живим.

Читайте також: У Луцьку розпочали видачу електронних квитків для проїзду у громадському транспорті

На Волині автівка на переході збила 6-річного хлопчика: дитина – в реанімації

Учора, 21 жовтня, на вулиці Шевченка у Ковелі автомобіль Opel Movano збив малолітнього хлопця.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19 години. За кермом автомобіля перебував 36-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 6-річного хлопця, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу разом із матір’ю з немовлям та 8-річним братом. Усі жителі Ковеля.

Внаслідок ДТП хлопець отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у реанімацію Ковельського міськрайонного медичного об’єднання.

На Волині знайшли повішеним 63-річного чоловіка

21-го жовтня близько 15-ої години у господарській споруді біля власного помешкання знайшли повішеним 63-річного мешканця села Микуличі Володимир-Волинського району.

Чоловік ні з ким не конфліктував, ні на що не скаржився, не зловживав алкоголем і не мав боргів.

Проживав з дружиною, яка і повідомила правоохоронців про жахливу подію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook