У Луцьку відбулося перепоховання останків солдата; У Луцьку вбили чоловіка; У Луцьку 43 пенсіонери стали жертвами віконних аферистів; На Волині чоловік зарізав сусіда; На Волині хворий чоловік спричинив пожежу − такими були головні події Волині та Луцька 22 липня.

У Луцьку відбулося перепоховання останків солдата

У Луцьку відбулося перепоховання останків солдата, виявлених 19 травня цього року. На території приватної присадибної ділянки на вулиці Львівській під час проведення земляних робіт зі встановлення водопроводу знайшли останки солдата. Поруч з кістками знаходились чоботи, гудзики з зірочками, гільзи від патронів. Знахідка наштовхнула господиню ділянки на думку, що це солдат Другої світової війни. 

За висновками судмедексперта, захоронений чоловік мав 22 роки і загинув 1944 року у боях за звільнення Волинської області, повідомили у Луцькій міськраді.

21 липня, у чергову річницю визволення Волинської області від нацистських загарбників, на прохання ветеранів відбулося перепоховання останків солдата на меморіалі, що на вулиці Львівській.

Читайте також: Цьогоріч Нацбанк виявив 39 нелегальних пунктів обміну валют в країні

У Луцьку вбили чоловіка

У Луцьку безхатько ножицями вбив чоловіка.

Трагедія трапилася вчора, 21 липня, на проспекті Президента Грушевського.

Чоловік без визначеного місця проживання встромив ножиці в груди іншому чоловіку. Від отриманої рани жертва померла.

Читайте також: Українцям дали 180 років ув'язнення за допомогу мігрантам

У Луцьку 43 пенсіонери стали жертвами віконних аферистів

У Луцьку 43 пенсіонери стали жертвами віконних аферистів. 

"Підприємці" їздили по квартирах та агітували людей, переважно похилого віку, встановлювати пластикові вікна. Їм обіцяли знижку в рамках "Програми для пенсіонерів" та вигідні умови розстрочки.

В результаті, ті хто спокусився на "вигідні умови", залишились без грошей і без вікон.

Одного дня до пані Тетяни заявились продавці пластикових вікон та запропонували свої послуги. Однак обіцяного товару потерпілі так і не дочекалися.

Читайте також: На Волині за добу виявили 4 самогубців

На Волині чоловік зарізав сусіда

У селі Ольганівка Рожищенського району чоловік зарізав сусіда, із яким разом розпивав алкоголь.

Вбивство сталося вчора, 21 липня.

Двоє сусідів зібралися за чаркою, та в процесі розпиття алкоголю між ними спалахнула сварка. Зрештою, один із чоловіків схопив ножа та встромив його в груди співрозмовнику. 

Від отриманого поранення сусід помер.

Читайте також: У місті на Волині наказали не "захаращувати" прибудинкові території

На Волині хворий чоловік спричинив пожежу

На Волині чоловік після чаркування підпалив дерев’яний хлів.

У селі Лобачівка, що у Горохівському районі, вчора, 21 липня, сталася пожежа.

Відомо, що сім’я перед інцидентом розпивала алкогольні напої. Між друзями по чарці виник конфлікт. Через це "господар" підпалив хлів. Будівля була дерев’яною, тож швидко зайнялася.

Займання відбулося близько 23:00. На виклик приїхали поліція, дві "швидкі" та пожежні машини. Внаслідок пожежі постраждалих немає.

За словами свідків, наразі потерпілі господарі перебувають у лікарні з алкогольним отруєнням. Відомо також, що у чоловіка, який підпалив будівлю, – біла гарячка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter