У центрі Луцька тисячі людей об'єднались у "живий ланцюг" (фото, відео)У Луцьку дітей без щепелень не допускають до навчання, Церковні баталії: у селі на Волині московські попи заважають селянам приєднатися до ПЦУ (відео) – такими були головні новини Волині у вівторок, 22 січня.

Читайте також: У Луцьку за три тижні понад 100 осіб захворіли на кір

У Луцьку дітей без щепелень не допускають до навчання

Із початку року в Луцьку на кір захворіли 53 дитини.

Заступниця керівника управління освіти Луцької міської ради Тетяна Силка повідомила, що з 21 січня закінчилися продовжені канікули й діти вийшли на навчання.

Вона також повідомила, що зараз у деяких навчальних закладах тимчасово відсторонено нещеплених проти кору дітей до періоду проходження ними вакцинації.

Церковні баталії: у селі на Волині московські попи заважають селянам приєднатися до ПЦУ (відео)

На Волині в Скобелці три сотні людей прийшли на подвір'я храму, щоби провести збори про його приєднання до Православної церкви України.

Штовханина на порозі храму розпочалася після того, як прихильники помісної церкви вирішили зайти всередину – там після служби заблокувалися противники об’єднання. Їх охороняли невідомі нетутешні молодики.

Місцеві кажуть, що чоловіки приїхали бусом разом з десятком священиків Московського патріархату.

Читайте також: Протаранив і втік: у Луцьку розшукують винуватця аварії (відео)

У центрі Луцька тисячі людей об'єднались у "живий ланцюг" (фото, відео) 

У центрі Луцька близько тисячі людей зібралося для утворення "живого ланцюга". Захід присвячений 100-й річниці проголошенню з'єднання УНР та ЗУНР.

На заході зібралось чимало лучан, які об'єднавшись у "живий ланцюг" від Театрального майдану вздовж по вулиці Лесі Українки.

На події присутня народний депутат України Ірина Констанкевич, в.о. міського голови Луцька Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук. Депутати обласної ради Вячеслав РубльовОлександр ОмельчукВолодимир Кучер та інші.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter