Волноваха забрала їхні життя: волиняни, які загинули за Україну (список, фото); на Волині – божевілля через замах на викрадення авто у депутата-мільйонера з облради; Військова прокуратура проводить обшуки на митному посту "Ягодин"; 13-річну дівчину "відкачували" від алкоголю посеред вулиці у Луцьку − такими були головні новини Волині та Луцька 22 травня.

Читайте також: Молодий волинянин, котрий потрапив у страшну аварію, потребує допомоги (фото)

Волноваха забрала їхні життя: волиняни, які загинули за Україну (список, фото)

22 травня 2014 року на Волинь прийшла страшна звістка про перші бойові втрати 51-ої бригади під час проведення АТО.  

Уранці між 4 та 6 годинами 22 травня 2014 року блокпост №10, що розташовувався у Волноваському районі Донецької області, був атакований проросійськими сепаратистами "ДНР". Терористи під'їхали на інкасаторських машинах, та почали несподіваний масований обстріл із вогнепальної зброї, у тому числі з кулеметів, мінометів, РПГ, ПЗРК. В результаті обстрілу здетонував боєкомплект в одній з бойових машин, що призвело до збільшення людських втрат внаслідок вибуху. У цьому бою загинули 16 бійців 51-ї бригади. Згодом в госпіталі від поранень помер 17-й боєць.

Волинь пам’ятає своїх синів...

Читайте детальніше ТУТ.

Читайте також: У Луцьку хочуть підняти вартість проїзду у маршрутках

На Волині – божевілля через замах на викрадення авто у депутата-мільйонера з облради

Перекриті дороги, та виїзди з міст. Озброєнні поліцейські, пости скрізь, де оком не глянь. У депутата-мільйонера був замах на викрадення його автомобіля. Тепер депутатський будинок охороняє два екіпажі поліції. 

Що сталося журналісти намагалися з'ясувати у начальника поліції, який вибіг з міськвіддлку до автівки депутата на переговори. Він теж ні пари з уст. Трохи світла на рейвах, який відбувається в області через депутата, проливає слідчий. Виявляється, був замах на викрадення автівки в Анатолія Буська.

Анатолій Бусько – це мільйонер місцевого розливу. Він дбає про сільські дороги. Кожного разу просить гроші у Волиньради на ремонт асфальтного покриття, і навіть самотужки береться його лагодити. Щоправда результату не видно, пишуть користувачі соцмереж.

Нещодавно на подвір'я депутата хтось жбурнув вибуховий пристрій. На щастя, вибухівка не була дуже потужною, і пошкодила лише дві одиниці бруківки. Але розшукувати зловмисника правоохоронці взялися дуже активно, адже напали не на кого-небуть, а на депутата.

Детальніша інформація ТУТ.

Читайте також: У Луцьку п'яний водій пропонував кілька тисяч гривень хабара патрульному (фото, відео)

Військова прокуратура проводить обшуки на митному посту "Ягодин"

Військова прокуратура проводить слідчі дії на митному посту "Ягодин". Зокрема, тривають обшуки в начальника митного посту "Ягодин" Волинської митниці ДФС Олександра Оникійчука, ймовірно причетного до побиття журналістів ТРК "Аверс".

В офіційному коментарі головний державний інспектор з питань доступу інформації Волинської митниці ДФС Валентина Черниш підтвердила цю інформацію.

"Слідчі дії проводить військова прокуратура на всьому митному пості", – зазначила вона.

Однією з причин обшуків може бути інформація щодо контрабанди 1,3 тонни бурштину через митний пост "Ягодин", яку озвучив журналіст Євгеній Плінський. Натомість на митниці інформацію про цей інцидент спростовували.

Читайте також: У гуртожитку Луцького педагогічного коледжу евакуювали студентів через пожежу

13-річну дівчину "відкачували" від алкоголю посеред вулиці у Луцьку

У Луцьку 13-річна дівчина потрапила до лікарні через сильне алкогольне отруєння.

Як повідомляється, 21 травня близько 22:00 години у поліцію надійшов виклик від перехожих, що на проспекті Перемоги перебуває п’яна дитина. На місце викликали і "швидку".

13-річна дівчина розповіла, що напилася разом з подругою: купили горілку та слабоалкогольний напій.

"Швидка" доставила дівчину до медзакладу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook