В РПЦ підтримали священика, який відмовився хоронити дівчинку на Волині

Читайте також: Головні новини Волині 21 вересня: Банда з Волині заподіяла збитків на 6 мільйонів, викачуючи пальне із нафтопроводу "Дружба"; У Луцьку п'яний водій пропонував хабар патрульному

Протоієрей Російської Православної Церкви Всеволод Чаплін підтримав волинського священика УПЦ МП, який на початку вересня відмовився хоронити дівчинку, хрещену в Українській Православній Церкві Київського Патріархату, і заявив, що відспівувати таких людей – блюзнірство.таких людей – блюзнірство.

Свою точку зору з цього приводу одіозний священик РПЦ виклав у своєму Telegram-каналі "Православна політика",

Масштабна ДТП у Луцьку: на виїзді з міста перекинулася вантажівка з цеглою

У Луцьку, на вулиці Львівській поблизу автостанціїї автомобіль, "BMW" врізався в ЗІЛ, який перевозив цеглу.

Як повідомили очевидці, водій "BMW" рухався на шаленій швидкості, яка сягала близько 150 км/год, вочевидь не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де й сталося зіткнення.

Від удару вантажівка з цеглою перекинулася, у неї відірвало задній міст.

Читайте також: На Волині затримали продавця психотропів

На Волині п'яний на "жигулях" збив жінку та двох її дітей

21 вересня в райцентрі Ратне автомобіль "ВАЗ" наїхав на трьох пішоходів, які рухалися в попутному напрямку.

ДТП трапилася о 20 годині. Автомобіль "ВАЗ", під керуванням 33-річного жителя райцентру, здійснив наїзд на 30-річну мешканку села Броди цього ж району та двох дітей 8 та 5 років. Пішоходи рухалися по узбіччю дороги в попутному напрямку.

Внаслідок наїзду жінка та 8-річна дитина отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до відділення реанімації центральної райлікарні. Меншій дитині надали медичну допомогу. 

На Волині затримали контрабандиста з 12-ящиками сигарет

Прикордонники Луцького загону спільно з представниками СБУ завадили переміщенню до країн ЄС партії контрабандних сигарет.

В ході спільного патрулювання кордону, за два кілометри до держрубежу, правоохоронці виявили особу без документів, поряд із якою знаходилось 12 ящиків сигарет без акцизних марок.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter