На трасі "Київ-Ковель-Ягодин" зіткнулися дві вантажівки: є загиблі; На Волині під час ДТП перекинувся легковик; Стало відомо, коли у Луцьку розпочнеться опалювальний сезон; На Волині вбили 18-річного хлопця; Смертельна аварія під Луцьком: встановили особу загиблого; На Волині легковик влетів у вантажівку через сильний туман; Волинські громади отримуватимуть додаткові надходження, якщо запрацює "Волиньприродресурс"  – такими були головні новини Волині у вівторок, 22 жовтня.

Читайте також: На Волині через собаку на дорозі 81-річна жінка злетіла з мотоцикла і розбила голову

На трасі "Київ-Ковель-Ягодин" зіткнулися дві вантажівки: є загиблі

На трасі "Київ-Ковель-Ягодин" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок.

Інцидент стався 22 жовтня о 22:00. Як стало відомо, аварія трапилася неподалік села Масевичі Рокитнівського району, у якій зіштовхнулись вантажні автомобілі DAF та VOLVO.

Внаслідок ДТП вантажний автомобіль DAF з'їхав в кювет, водій 1969 року народження загинув на місці пригоди.

На Волині під час ДТП перекинувся легковик (фото)

На Волині, зокрема у Камінь-Каширському районі під час ДТП перекинувся легковик.

Пригода сталася 22-го жовтня на автодорозі Верхи-Піщане.

За попередніми даними, 22-річний водій ЗАЗ "Славута", житель Камінь-Каширського району, не впорався з керуванням: не врахував дорожню обстановку й не вибрав безпечну швидкість руху, що призвело до заносу та перекидання автомобіля.

Стало відомо, коли у Луцьку розпочнеться опалювальний сезон

У зв'язку зі зниженням температури повітря у наступні вівторок чи середу у Луцьку може розпочатися опалювальний сезон. Про це йшлося 23 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський, на підприємстві постійно відслідковують температуру повітря на ресурсах, які прогнозують погодні умови.

Читайте також: 11 років очікування: лучанин з інвалідністю отримав однокімнатну квартиру

На Волині вбили 18-річного хлопця

Правоохоронці повідомили про підозру жителю Ковеля, який нещодавно до смерті побив 18-річного хлопця.

Нагадаємо, у вересні до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання помер 18-річний місцевий житель.

У результаті проведення судово-медичної експертизи з’ясувалося, що хлопець помер внаслідок отримання тілесних ушкоджень.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що напередодні, під час відпочинку у місцевому парку потерпілого побив знайомий. Ним виявився 22-річний житель Ковеля.

Смертельна аварія під Луцьком: встановили особу загиблого

В ніч на 22 жовтня у селі Гірка Полонка вантажівка на смерть збила чоловіка, особу якого встановлювала поліція.

Наразі поліція встановила, що загиблий був жителем Луцька і народився 1980 року.

Нагадаємо, за кермом завантаженого транспортного засобу був 37-річний водій з Луцька. За попередньою інформацією, чоловік раптово вибіг на дорогу.

На Волині легковик влетів у вантажівку через сильний туман (фото)

На Волині у селі Голоби Ковельського району сталася дорожньо-транспортна пригода через сильний туман.

Як повідомили патрульні, видимість на трасі М-19 – не більше 80 метрів. Водій Skoda Rapid у с. Голоби при обгоні зіткнувся з вантажівкою Mercedes. 

На винуватця патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП. Обійшлось без потерпілих.

Читайте також: На Волині бродячий пес накинувся на 10-річного хлопчика

Волинські громади отримуватимуть додаткові надходження, якщо запрацює "Волиньприродресурс"

Громади на Волині зможуть отримувати 25% від проданих ресурсів, тож жителів поліських районів закликали не перешкоджати здійсненню геологорозвідки у лісах. Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 22 жовтня.

У рамках обговорення змін до обласного бюджету депутат облради, директор КП "Волиньприродресурс" Василь Столяр пропонував передбачити 450 тисяч гривень на ремонт дороги для Гуто-Боровенської ОТГ та 50 тисяч для цієї громади на співфінансування будівництва стадіону. З його слів, ці кошти потрібні, аби представники громади довіряли обласній владі та не чинили перешкоджань геологічній розвідці можливих родовищ бурштину, яку планує здійснити КП "Волиньприродресурс".

Як зазначив депутат Гуто-Боровенської сільської ради, жителі громади заробляли завдяки грибам та ягодам, які збирали у лісі, де тепер відбуватиметься геологорозвідка. Тепер, втративши цей вид доходу, він запитує, що натомість дасть селянам влада. Єдина створена в Камінь-Каширському районі громада очікує допомоги від обласної влади, оскільки на території ОТГ немає підприємств. Люди, мовляв, хвилюються, що замість лісу залишиться пустеля, а наразі не отримали нічого, окрім обіцянок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook