На Волині від ускладнень грипу померла жінка, На Волині розшукують хлопця, який втік з навчального закладу (фото), У селі поблизу Луцька водійка злетіла у кювет, в салоні перебувала 5-річна дитина (фото), Поліцейські можуть відшкодувати бюджету Луцька збитки, через протистояння на Старому ринку, Дворічна дівчинка, яку паралізувало після пневмонії, відійшла у вічність, За головною муніципалкою Луцька стежать невідомі на поліцейському авто (відео) – такими були головні новини Волині у понеділок, 24 лютого.

Читайте також: У Луцьку автомобіль збив дівчину на пішохідному переході (відео)

На Волині розшукують хлопця, який втік з навчального закладу (фото)

Співробітники Ковельського відділу поліції встановлюють місце знаходження Логачова Юліана Сергійовича, 27 березня 2003 року народження, жителя села Усичі Луцького району.

Неповнолітній 23 лютого самостійно залишив навчальний заклад та на даний час його місце перебування невідоме. На телефонні дзвінки не відповідає.

Прикмети: зріст близько 180 см., середньої тілобудови, волосся темно-русявого кольору, карі очі.

У селі поблизу Луцька водійка злетіла у кювет, в салоні перебувала 5-річна дитина (фото)

Водійка автомобіля Fiatне справилась з керуванням, зіткнулась з бетонною огорожею та потрапила в кювет. З нею в автомобілі перебувала 5-річна дитина.

Дорожньо-транспортної пригоди, сталась у селі Забороль, поблизу Луцька, близько 08:00.

Водійка Fiat Punto не впоралась з керуванням, зіткнулась з бетонною огорожею та злетіла в кювет.

Поліцейські можуть відшкодувати бюджету Луцька збитки, через протистояння на Старому ринку

Бюджет міста Луцька зазнав збитків на 158 тисяч гривень, через ігнорування поліцейськими своїх прямих службових обов’язків під час протистоянь на Центральному ринку базарників з працівниками муніципальної варти.

Як повідомила очільниця Муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська, близько 10:00 4 лютого з Центрального ринку був заблокований і незаконно евакуйований маніпулятор, який протягом тижня перебував на штрафмайданчику полції.

"Роботу маніпулятора ми повинні були оплатити одному із луцьких підприємців погодинно. Працівники поліції вилучили його на штрафмайданчик о 10 годині 4 лютого, і повернули через тиждень о 21:00. Ми оплачували за кожну годину простою. Ми повідомляли про це поліцію, але ні Петро Шпига, ні Олег Кічук, ні слідчі на це уваги не звернули. Мало того, вони затягнули транспортний засіб Iveco аж в Сокиричі, де його незаконно утримували", – розповіла членам комісії головна муніципалка міста.

Читайте також: Юний волинянин випав з вікна гуртожитку на Львівщині

Дворічна дівчинка, яку паралізувало після пневмонії, відійшла у вічність

Дворічна лучанка Олександра Філімонюк, яка з 12 січня перебувала в реанімації інфекційної лікарні, померла. Про це 24 лютого повідомили мама дівчинки Олена Філімонюк.

Дитина була паралізована після двобічної пневмонії.

Рідні, близькі та небайдужі люди робили усе, щоб врятувати її, проте серце дівчинки не витримало.

Прощання відбудеться 25 лютого о 10:30 у храмі Святої Великомученниці Катерини.

За головною муніципалкою Луцька стежать невідомі на поліцейському авто (відео)

За керівником департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлією Сиротинською стежать невідомі на автомобілі. 

"Цей автомобіль сьогодні цілий день "крутиться" біля департаменту та "непомітно" їздить за мною особисто. То з одним працівником, то з двома. Спочатку на парковці біля 1 школи, потім на вулицях Короленка і Кривому Валу (біля Лялькового)", – пише муніципалка.

"Почала рухатися в сторону міської ради і знову цей "хвіст" почав їхати, дістала телефон і сфотографувала. Авто поспіхом повернуло у провулок. Пішла прямо до нього і запитала... Дістали", – зазначає керівник департаменту.

На Волині від ускладнень грипу померла жінка

Від ускладнень грипу типу А(Н1)pdm09 померла жителька села Затурці Локачинського району, якій було 47 років.

Відомо, що жінка захворіла 10 лютого й лікувалась самостійно. 13 лютого при зверненні до сімейного лікаря встановили діагноз "Правобічна пневмонія" і хвору відразу госпіталізували у реанімаційне відділення районної лікарні.

Наступного дня жінку у важкому стані перевели у відділення інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні. На жаль, реанімаційні заходи були неефективними і 17 лютого жінка померла.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook