У Луцьку дуже п'яний водій спричинив серйозну аварію; на Волині у ставку потонула 1,5-річна дитина; у Луцьку п'яний атовець намагався повіситись; у Луцьку агресивний неадекват напав на власну дружину та побив патрульного – такими були головні новини Волині у вівторок, 25 червня.

Читайте також: У кривавій аварії на Волині загинув 46-річний мотоцикліст

У Луцьку дуже п'яний водій спричинив серйозну аварію

ДТП сталася 24 червня близько 17 години на перехресті вулиць Глушець та Паркова.

Інспектори, які прибули на місце аварії, встановили, що водій автомобіля AUDI 80 не дотримався безпечної швидкості й дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes Benz. На щастя – ніхто не постраждав.

Під час спілкування з 33-річним чоловіком правоохоронці виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Це підтвердив і огляд, який він пройшов в присутності свідків. Результат показав – 2.07‰ проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

Тепер рішення у цій справі буде приймати суд.

Читайте також: У Луцьку сталась ДТП, молодого чоловіка госпіталізували

На Волині у ставку потонула 1,5-річна дитина

У селі на Волині у ставку потонула півторарічна дитина.

24 червня, під час гри на батьківському обійсті в селі Любохини Старовижівського району в ставок упала 1,5-річна дівчинка.

Батьки, намагаючись допомогти доньці, на власному транспорті везли її на зустріч автомобілю швидкої медичної допомоги.

Однак, врятувати дитину не вдалося.

Читайте також: Гордість краю: на Волині 15 випускників склали ЗНО на максимальний бал (відео)

У Луцьку п'яний атовець намагався повіситись

У Луцьку чоловік намагався покінчити з життям.

24 червня, близько 16 години, луцькі патрульні отримали повідомлення з вулиці Станіславського про сімейну сварку між чоловіком і жінкою. Мовляв, після конфлікту чоловік сказав, що повіситься, та пішов у невідомому напрямку.

На місці події, в зарослях на вулиці Станіславського, інспектори почули крик. Коли підбігли, виявили чоловіка, який лежав на землі та хрипів. Його одразу ж перевернули у стабільне положення набік, дали води та утримували так до прибуття швидкої.

З’ясувалось, що особа справді пішла в лісопосадку, маючи намір скоїти самогубство. Однак цьому запобігла мати його співмешканки, зрізавши ножем шнур.

Також патрульні встановили, що громадянину близько 30 років, проживає він з 20-річною жінкою, зловживає алкоголем та вчиняє щодо неї насильство. Чоловік неодноразово хотів покінчити з життям, але завжди попереджав про це.

Попередньо, є учасником бойових дій.

Особу шпиталізували до реанімаційного відділення.

Читайте також: Неповнолітній лучанин пограбував чоловіка серед білого дня

У Луцьку агресивний неадекват напав на власну дружину та побив патрульного

У Луцьку затримали чоловіка, котрий вчиняв насильство над своєю дружиною та вдарив поліцейського.

24 червня, близько 22 години, луцькі патрульні отримали виклик про домашнє насильство, з будинку на вулиці Конякіна. Заявниця розповіла, що співмешканець вчиняв щодо неї насильство, але вже покинув квартиру.

На сходовій клітці полісмени виявили 24-річного громадянина, який поводився агресивно та хотів напасти. Не реагуючи на вимогу дотримуватись дистанції, він наніс удар у потилицю поліцейському.

Одразу, із застосуванням фізичної сили і кайданок, був затриманий та повалений.

На місце викликали слідчо-оперативну групу: тепер нападнику загрожує кримінал за цей вчинок. Також патрульні склали на нього протокол про вчинення домашнього насильства. 

Зловмисника очікує суд.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook