Волинська психологиня розповіла, як побороти "вірус паніки" під час карантину (інтерв'ю), Молодий волинянин повісився на гілці дерева у дворі, У Луцьку біля блокпоста збили людину (фото), Коронавірус на Волині: інфекцію підозрюють у 5 людей, Призначили першого заступника голови Волинської ОДА (фото) – такими були головні новини Волині у четвер, 26 березня.

Читайте також: У Луцьку на самоізоляції знаходиться багато людей, які повернулися з-за кордону

Молодий волинянин повісився на гілці дерева у дворі

На Волині молодий чоловік з невідомих причин покінчив з життям.

У місті Володимир Волинський, 26 березня було вияленно тіло чоловіка, котрий скоїв самогубство у дворі будинку на вулиці Ковельській.

Встановлено, що близько 6:12 надійшов виклик до служби, що у дворі будинку 100 по вулиці Ковельській чоловік вчинив самогубство шляхом повішання на гілці фруктового дерева.

Правоохоронці на місці встановили особу. Самогубство вчинив 32-річний житель Володимира-Волинського. При поверхневому огляді слідів насильницької смерті не виявили.

У Луцьку біля блокпоста збили людину (фото)

У Луцьку на вулиці Рівненській, поблизу блок-поста, сталась аварія.

Дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль марки Renault Clio здійснив наїзд на велосипедиста, трапилась сьогодні близько 9:30.

Аварія сталася неподалік встановленого блок-посту на вулиці Рівненській, біля АЗС "УкрПетроль". На місці ДТП – карета швидкої допомоги. Станом на 9:40 медики надають невідкладну допомогу постраждалому.

Зі слів свідків аварії, велосипедист, ймовірно, намагався перелаштуватися з однієї смуги руху в іншу, не показавши свої наміри відповідними сигналами, передбаченими ПДР України. Тим часом водій Renault Clio не помітив його, внаслідок чого сталося зіткнення.

Коронавірус на Волині: інфекцію підозрюють у 5 людей

Станом на 10.00 год. 26 березня 2020 року на Волині зафіксовано два випадки коронавірусної інфекції. Обидва випадки COVID 19 підтверджені методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР).

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 5 осіб.

Зразки біологічного матеріалу від даних осіб направлено на дослідженні у референс-лабораторії ДУ "ЦГЗ МОЗ України" м. Київ для проведення лабораторних досліджень.

Читайте також: Волинянин попався "на гачок" шахраїв та "купив" у них захисні маски на 45 тисяч

Призначили першого заступника голови Волинської ОДА (фото)

Леоніда Кирильчука призначили першим заступником голови Волинської обласної державної адміністрації.

Кирильчук почав працювати на посаді від 26 березня.

Волинська психологиня розповіла, як побороти "вірус паніки" під час карантину (інтерв'ю)

Сьогодні, на тлі спалаху коронавірусу та введення карантину, частина українців кинулася змітати з поличок продукти та медикаменти. Кілограми проданих круп, цукру та солі, рулонів туалетного паперу та масове скуповування засобів гігієни викликало штучний ажіотаж та створило нестачу товарів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook