Луцьку заїжджі "гастролери" побили та пограбували чоловіка на понад 1 мільйон (фото), На Волині трагічно загинули двоє дітей, Серед міста на Волині вибухнула вантажівка (відео), "Без л*ха − жизнь Instaблогерки плоха": як скандально відома у Луцьку Катя Якимчук розводить людей розіграшем авто (фото, відео) – такими були головні новини Волині у четвер, 27 лютого.

Читайте також: Розшукали зниклу напередодні волинянку

На Волині трагічно загинули двоє дітей

На Волині трапилась пожежа, у якій загинули двоє маленьких дітей.

27 лютого о 02:16 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в селі Білашів Ковельського району – полум’я, що охопило всю будівлю, помітили сусіди, повідомляє ДСНС Волині.

О 02:20 до місця виклику прибув перший підрозділ вогнеборців. Загалом на місці події були зосереджені сили трьох підрозділів – місцевих пожежних команд сіль Білашів та Любитів, а також рятувальники 4-ої ДПРЧ міста Ковеля.

На момент прибуття пожежа сягнула даху й охопила увесь будинок. Сусіди повідомили, що у помешканні можуть перебувати двоє дітей. На гасіння пожежі рятувальники подали 3 пожежних водяних стволи, для локалізації пожежі знадобилось 55 хвилин. На жаль, на місці пожежі співробітники Служби 101 виявили у кімнаті двох тіла двох дітей – хлопчика 2014 р.н. та дівчинку 2017 р.н. Врятувати дітей уже не було змоги.

Серед міста на Волині вибухнула вантажівка (відео)

У місті на Волині загорілась та вибухнула автівка.

У місті Володимир-Волинський, що на Волині, очевидці події зазнімкували, як на одній з вулиць міста загорілась вантажівка, а через деякий час вибухнула.

Як зазначає очевидець інциденту, вибухнули газові балони.

"Без л*ха − жизнь Instaблогерки плоха": як скандально відома у Луцьку Катя Якимчук розводить людей розіграшем авто (фото, відео)

Скандальна "мільйонерка без вищої освіти" Катя Якимчук, більш відома широкому загалу під ніком tattingkate у соціальній мережі Іnstagram, розпочала розіграш дороговартісного автомобіля лише за підписку на її акаунт.

Даний гівевей заполонив акаунти та сторіс наївних волинян, котрі розраховують на "халяву" від Каті Якимчук. 

"МЕНЕ ПРОСТО ПЕРЕПОВНЮЮТЬ ЕМОЦІЇ! Я не вірю, що кажу це, АЛЕ Я ПОДАРУЮ ЇЇ КОМУСЬ ІЗ ВАС!!!

Саменька!) без спонсорів!) ПРОСТО ЗА ТЕ, ЩО ВИ НА МЕНЕ ПІДПИСАНІ! мене відмовляли, але я цього ХОЧУ! ЯКА ВОНА КРУТА! Забереш її собі?) чи обереш 300.000грн?) все реально!!" − йдеться у дописі блогерки.

За допомогою інтернету та соціальних мереж, стало відомо, що даний автомобіль Mazda СХ-5 2014 року випуску, добряче був розтрощений, ймовірно, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду у США. 

Також відомо з загальнодоступних ресурсів у мережі, транспортний засіб був зареєстрований спочатку у Рівненській області (ВК4404СК), а через три місяці перереєстрований на Волині (АС4873СО).

У даній базі також можна побачити VIN-код автомобіля, за допомогою якого, можна дізнатись все про автівку. 

Завдяки нескладним маніпуляціям у пошуковику, "вискочили" цікаві фото розбитого авто, яке розігрує блогерка.

Читайте також: Хто й навіщо спробував підставити майбутнього голову волинського Держгеокадастру

Луцьку заїжджі "гастролери" побили та пограбували чоловіка на понад 1 мільйон (фото)

Учора ввечері, 26 лютого в Луцьку троє зловмисників напали на 45-річного місцевого жителя, побили його, викрали понад млн. грн. і втекли на автомобілі. Потерпілого госпіталізували.

Співробітники карного розшуку поліції області в ході комплексу оперативно-розшукових заходів у співпраці з оперативникам Департаменту карного розшуку Національної поліції України, Києва та Миколаївської області встановили особи розбійників. За орієнтуванням оперативників зловмисників зупинили на автодорозі перед Рівним співробітники Управління патрульної поліції Рівненської області, повідомляє пресслужба поліції Волинської області. 

"Розбійників вдалося викрити та затримати завдяки злагодженим і чітким діям підрозділів поліції Волині та поліцейських Києва, Миколаївської та Рівненської областей. Транспортний засіб, на якому пересувалися зловмисники та викрадені ними гроші вилучено. Після оголошення затриманим особам підозри, вирішуватиметься питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна", – зазначив начальник Головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook