Стало відомо, хто був за кермом автівки, яка на смерть збила дівчину неподалік Луцька; "Нас з'єднала і роз'єднала війна", – кохана загиблого волинянина Миколи Сорочука; Головний медик Луцька розповів про вбивчий коронавірус; На Волині чоловік вчинив самогубство; На Волині викрали авто, правоохоронці перекрили всі виїзди з міста − такими були головні новини Волині та Луцька у понеділок, 27 січня.

Читайте також: У Луцьку поблизу ТРЦ "Порт Сіті" "євробляха" збила пішохода, стан потерпілого медики не коментують (фото)

Стало відомо, хто був за кермом автівки, яка на смерть збила дівчину неподалік Луцька

У п’ятницю, 24 січня, ввечері на пішохідному переході у селі Копачівка Рожищенського району невідомий автомобіль збив 23-річну жительку Ковельського району й втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні.

Співробітники поліції встановили, що до летальної автопригоди причетний автомобіль "Peugeot Expert". Власник транспортного засобу житель Ковельського району, котрий, ймовірно, перебував за кермом автомобіля в момент скоєння ДТП. Правоохоронці встановлюють його місце перебування. Транспортний засіб поліцейські наступного дня виявили в одному із сіл Луцького району. Автомобіль затримали та помістили на арештмайданчик.

Як стало відомо виданню "Під прицілом" з власних джерел, за кермом автомобіля перебував житель села Дубове Ковельського району Роман Хвіщук.

Зазначають, що чоловік може втекти за кордон. Працівники прикордонних служб попереджені про можливий перетин кордону даною особою. 

Читайте також: На Волині знайшли рештки людини

"Нас з'єднала і роз'єднала війна", – кохана загиблого волинянина Миколи Сорочука

Дівчина 22-річного військовослужбовця із села Лище Луцького району Миколи Сорочука, який загинув на Донбасі від кулі снайпера, написала щемливий пост у Facebook про свого коханого.

Кохана Миколи Сорочука, парамедик батальйону "Госпітальєри" Ярина Чорногуз чуттєво згадує про свого загиблого хлопця. 

"Двадцять другого січня 2020 року, за іронією – у День Соборності, моє життя поділилося на до і після. Про Миколу, "Красного", я писатиму багато. Ця людина, його доля, його вибір, його родина втілює все те, що в нас намагаються знищити. Все те, заради чого я сама пішла на цю війну і чому вирішила про неї писати. У ньому було все те, що я хочу оборонити в людині.

Зараз сиджу в домі, поруч із його мамою, сестрою та її чоловіком, в його одязі. Думаю. Усі чоловіки, з ким мені доля посилала якісь стосунки та любов, є чудовими людьми, вдячна за кожного. Але ось цей, тільки цей, був мій...", – пише дівчина.

Та продовжує: "Про що я говорю зрозуміють тільки ті, хто нас бачив разом. Великою мірою це через те, що ми обоє обрали шлях бути живою стіною зараз, у цій війні, яка йде зараз, від якої всі "втомилися". Через наші єдині цінності, погляди на світ і життя. Щось було в тому святе. Може, тому, що ми познайомилися, коли йшли одне одному назустріч в окопах, будучи по груди в нашій землі, яку він обороняв і оборонив своєю кров'ю. З ним я відчувала себе цілісною і сильною, як ніколи раніше не відчувала", – пише парамедик.

Читайте також: У Луцьку прощаються із убитим кулею снайпера Миколою Сорочуком (фото)

Головний медик Луцька розповів про вбивчий коронавірус

Начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін закликав не піддаватися на маніпулятивні новини, що поширюють стосовно нового коронавірусу, спалах якого зафіксували у Китаї.

Про це йшлося 27 січня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як і в разі інших інфекційних захворювань, Володимир Лотвін рекомендував профілактичні заходи: уникати великих скупчень людей та вчасно мити руки з милом.

"Ріст інфекційних захворювань відстежуємо, у разі потреби будемо запроваджувати карантинні заходи в школах", – зазначив Володимир Лотвін.

Читайте також: На Волині загинув 20-річний мотоцикліст

На Волині чоловік вчинив самогубство

На Волині, у селі П'ятидні Володимир-Волинського району, 67-річний чоловік наклав на себе руки.

Трагічний випадок трапився 26 січня в обідню пору, – повідомили в міському відділі поліції.

Виїхавши на місце події поліція встановила, що мешканець села 1953 року народження у власному будинку покінчив життя самогубством через повішання.

Тіло доправили в морг для проведення СМЕ. Проводиться подальша перевірка.

Читайте також: У Луцьку зіткнулись два автомобілі, є постраждалі (фото)

На Волині викрали авто, правоохоронці перекрили всі виїзди з міста (оновлено)

Угон автівки стався по вулиці Соборності у Ківерцях Волинської області, у понеділок 27 січня, близько 19 години.

У одному із дворів зловмисники викрали викрали автомобіль "Москвич" бежевого кольору, правоохоронці оголосили операцію "Перехоплення". 

Зі слів власника авто, його авто поцупили невідомі.

Працівники поліції перекрили всі виїзди з міста.

Станом на 21:00 викрадачів не спіймали.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook