У Луцькраді повідомили, коли в місті відновить роботу громадський транспорт; Охоронець Луцької районної лікарні протягом декількох років знімав порно та розповсюджував його в інтернеті; На Волині підліток помер від ураження струмом, залізши на електроопору; У Луцьку в працівника заводу виявили коронавірус; Голова НААУ доручила перевірити надання статусу адвоката на Волині колишнього військового прокурора Матіоса: хто видав посвідчення; У мережі глузують із кардрових рішень на Волині від "Європейської солідарності" Петра Порошенка; У Луцьку працівники стоматполіклініки захворіли на коронавірус; На Волині п'яні молодики збили дівчину та намагалися втекти з місця ДТП – такими були головні новини Волині 28 травня.

Читайте також: На Волині кількість інфікованих COVID-19 продовжує зростати: де виявили нових хворих

У Луцькраді повідомили, коли в місті відновить роботу громадський транспорт

У Луцьку ситуація щодо захворюваності на COVID-19 не поліпшується. Про це стало відомо під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулася в онлайн-режимі під керівництвом секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта.

Як зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, за минулу добу у Луцьку коронавірусну інфекцію виявили у семи осіб, серед яких є три медичних працівники. А щодо захворюваності на грип та ГРВІ, зі слів Володимира Лотвіна, до сімейних лікарів звернувся 61 лучанин (29 дітей та 32 дорослих). Виявили 8 хворих з підозрою на COVID-19.

Охоронець Луцької районної лікарні протягом декількох років знімав порно та розповсюджував його в інтернеті

В обласному центрі Волині чоловік, який працює сторожем в КП "Луцька центральна районна лікарня", протягом чотирьох років виготовляв порнопродукцію та розповсюджував її в інтернеті. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що з вересня 2016 року по 31 січня 2020 року обвинувачений виготовляв та розповсюджував зображення та відеопродукцію порнографічного характеру.

Так, протягом чотирьох років чоловік робив порнографічні фото та знімав відеоролики, які за допомогою телефону викладав в інтернет.

Читайте також: Повідомили деталі загибелі юного волинянина на електроопорі

На Волині підліток помер від ураження струмом, залізши на електроопору (фото 18+)

На Волині, через ураження електричним струмом загинув 16-річний хлопець.

Як повідомляє відомство, поблизу Цуманя, Ківерцівського району хлопець забрався на опору повітряної лінії 35 кВ, де відбулося ураження електричним струмом.

У результаті дитина загинула.

У Луцьку в працівника заводу виявили коронавірус

За результаттами ПЛР-тесту в працівника ДП "ЛРЗ "Мотор", 27 травня діагностували коронавірус.

Інформують, що з 8 травня працівника на роботі не було. З 11 травня і дотепер працівник перебуває на лікарняному, стан хворого задовільний, хвороба перебігає у легкій формі.

Запевняють також, що коло осіб, з якими міг контактувати хворий у період з 04 травня і до сьогодні,, перебуває під спостереженням. Усі почуваються добре, станом на 28 травня 2020 року ознак захворювання не виявили.

У Луцьку працівники стоматполіклініки захворіли на коронавірус

В Луцьку у трьох працівників Волинської обласної стоматологічної поліклініки виявили COVID-19.

Інформацію про спалах коронавірусної інфекції підтвердив один із працівників закладу. Окрім того, він розповів, що відучора прийом пацієнтів у клініці припинили.

Волинська обласна стоматологічна поліклініка знаходиться у Луцьку на проспекті Відродження, 51.

Читайте також: У Луцьку на Лесі Українки автомобіль збив велосипедиста (фото)

Голова НААУ доручила перевірити надання статусу адвоката на Волині колишнього військового прокурора Матіоса: хто видав посвідчення

Голова НААУ Лідія Ізовітова створила робочу групу з перевірки процедури отримання права на зайняття адвокатською діяльністю екс-головним військовим прокурором Анатолієм Матіосом та його підлеглими.

Ідеться про низку рішень РАР, зокрема, Волинської області, якими видано Матіосу та іншим відповідні свідоцтва. Факт отримання свідоцтв цій групі осіб викликав обурення в професійній спільноті – як у формі публічних коментарів для ЗМІ та соцмереж, так і в формі звернень до НААУ.

Зокрема, напередодні до НААУ надійшли скарги щодо можливих порушень процедури допуску (в тому числі перевірки вимог щодо несумісності) та складання кваліфікаційного іспиту, оцінювання їхніх результатів, проходження стажування та видачі свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю Матіосу, Долгополову, Борзих, Миргородському, Опанасенку, Мікуліну, Філюку, Позняку, Оленському, Болдіну, Прозорському, Комарницькому, Ватагу, Величку, Грабовському, Свитку та іншим. Ці особи є колишніми працівниками ГВП.

У мережі глузують із кардрових рішень на Волині від "Європейської солідарності" Петра Порошенка

Сьогодні, 28 травня, стало відомо, що Андрія Парубія ставлять виборним куратором на Волині від партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка.

Про це на свої сторінці у Facebook повідомив IIIya Alexeich.

"Людоньки, а не здається вам що ці заїжджі вже о*уїли? Вони нічого не знають що відбувається в області. В нас на Волині нема нормальних з Європейськими переконаннями?

Треба волинянина, Мирку Івана, наприклад. Геть варягів з Волині! Ми самі знайдемо управу на волинян".

Читайте також: Повідомили, де перебувають хворі на коронавірус медики із психлікарні на Волині

На Волині п'яні молодики збили дівчину та намагалися втекти з місця ДТП

У селі Пнівне Камінь-Каширського району невідомі на авто збили дівчину. Про це виданню "Під прицілом" повідомили очевидці.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 28 травня.

Як зазначають очевидці, група п'яних молодиків на автомобілі збила дівчину, яка йшла по узбіччю дороги.

Після ДТП винуватці вирішили втекти з місця пригоди та врізалися автомобілем в електроопору.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook