У місті на Волині в квартирі знайшли труп водія маршрутки, У державному мисливстві на Волині створили шикарний VIP-готель, у якому відпочивали "заїжджі" керівники Волинської ОДА (відео), На Волині від коронавірусу померла ще одна людина, "Волинський чорнобривець" Василь Рижук знову почав засівати "сонячними квітами" українські дороги (фото) – такими були головні новини Волині у суботу, 30 травня.

Читайте також: Хвора на коронавірус волинянка заразила свою родичку

У державному мисливстві на Волині створили шикарний VIP-готель, у якому відпочивали "заїжджі" керівники Волинської ОДА (відео)

На Волині у державному лісгоспі створили розкішну резиденцію для особливих гостей. Мова – про Звірівське мисливське господарство, на території якого розташований готель, де зупиняються поважні персони.

Зазначимо, що він не поступається світовим курортам найвищого рівня. Раритетні меблі, дорогий посуд, розкішні спальні та санвузли. І уся ця краса посеред лісу, в оточені штучних водойм, стаєнь з кіньми та вольєрів з оленями і фазанами. До слова, про усе це добро уже років 10 знають на Волині саме як підпільний готель.

Проте на папері будівля прописана, як мисливський будиночок. З власних джерел ТРК "Аверсу" стало відомо, що у Звірівському господарстві цілий минулий тиждень гостював чи не увесь керівний склад Волинської обласної державної адміністрації – Луганська та Донецька делегація.

Підпільний VIP-готель – саме так можна назвати готель, який розташований на території державного Звірівського мисливського господарства, у якому влаштовують відпочинок для особливих гостей. 

Як стало відомо, у готелі проживали теперішні керівники із Волинської облдержадміністрації, а саме – новопризначенці з Луганської та Донецької області.

На Волині від коронавірусу померла ще одна людина

За останню добу на Волині померла ще одна людина від коронавірусу. Летальний випадок зафіксували у Ківерцівськом районі.

Загалом у Ківерцівському районі зареєстрували 130 випадків зараження коронавірусною інфекцією, з яких 4 – закінчилися летально.

"Волинський чорнобривець" Василь Рижук знову почав засівати "сонячними квітами" українські дороги (фото)

Волинський скульптор-монументаліст, заслужений діяч мистецтв України Василь Рижук, який уже понад 20 років власним коштом заквітчує волинські дороги соняшниками та чорнобривцями, знову продовжує свою улюблену справу.

Пану Василю за всі ці довгі роки вдалося заквітчати близько 700 кілометрів автошляхів та тисячі клумб. Він переконаний, що глобальні зрушення починаються з маленьких справ. Тож соняшниками та чорнобривцями біля автотрас заохочує людей до змін у країні.

Сьогодні кореспонденту "Під Прицілом" пощасливилось зустріти Василя Рижука, який у яскравому комбінезоні взявся на свою клопітку працю, аби у липні місяці узбіччя волинських доріг рясно заквітчали.

Читайте також: Волинянин очолив Поліську митницю: що відомо про посадовця (відео)

У місті на Волині в квартирі знайшли труп водія маршрутки

У Володимирі чоловік 10 днів не виходив на зв’язок, його знайшли мертвим у квартирі.

Померлим є місцевий 51-річний житель Олександр, який працював водієм Хотячівської маршрутки. Розлучений.

Чоловік 10 днів не виходив на зв’язок. Його син, який навчається у Львові, намагався додзвонитися, але телефон мовчав. Він зателефонував тітці, батьковій сестрі, котра проживає у Червонограді, й поцікавився, чи він не у неї гостює.

Після чого рідні приїхали у Володимир, відкрили двері й побачили бездиханне тіло та викликали поліцію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook